Hulpstukken vierkante PVC buis

Met behulp van een vierkante PVC buis kan een regenpijp makkelijk weggewerkt worden. Bijvoorbeeld bij een gevel van een moderne woning. De diverse hulpstukken, zoals de PVC vierkante bocht en de verloopstukken, maken het mogelijk om verschillende kanten op te werken met de regenwaterafvoer. Lees meer
Lees meer
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
  1. PVC Verloopstuk vierkant op rond 80x80mm lijmmof/ spie grijs
    Maak een account aan voor uw persoonlijke prijs

    Bruto prijs
    € 1,85
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
Bevestiging aan de muur gaat doorgaans door middel van een vierkante beugel met kliksysteem. Maar met behulp van hulpstukken als een montageplaatje is bevestiging van de klikbeugel op profielplaten ook een optie.

Hulpstukken voor verschillende overgangen

Bij een modern gebouw kunt u te maken krijgen met verschillende afmetingen en overgangen in de regenwaterafvoer. Dit kan eenvoudig opgelost worden door middel van hulpstukken uit het assortiment van DYKA. De PVC vierkante mof is verkrijgbaar in varianten van 45° en 67,5°, zodat er meer vrijheid is in de helling van de constructie. Dat de regenwaterafvoer bestaat uit een vierkante PVC buis, betekent niet dat er alleen gewerkt kan worden met leidingen in deze vorm. Kies in dit geval voor hulpstukken in de vorm van de te verlijmen vierkant op rond verloopstukken (verkrijgbaar in de afmetingen 80x80 mm, 80x103 mm en 100x103 mm). Hierdoor is het mogelijk om te werken met zowel een vierkante als ronde PVC buis binnen één regenwaterafvoer.

Voordelen vierkante PVC buis

De vierkante PVC buis biedt niet alleen voordelen ten opzichte van de uitstraling en de montage, maar ook in het gebruik. Zo is de buis voorzien van een glad oppervlak, waardoor het hemelwater snel weg kan stromen. Verder bestaan de leidingen en de bijbehorende hulpstukken uit PVC. Hierdoor bent u verzekerd van een duurzame en slijtvaste HWA-oplossing.