Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Gewapend polyester bakgoten wit

Ben je op zoek naar een oplossing voor de regenwaterafvoer van kleinere gebouwen, zoals woningen, stallen en bedrijfsgebouwen? Gebruik in dit geval de gewapende polyester bakgoten. Deze zijn onder andere verkrijgbaar in de kleur wit, zodat deze past bij het gebouw en na de montage niet geschilderd hoeft te worden. Door de stevige eigenschappen van het polyester zijn de bakgoten bestand tegen agressieve stoffen in het regenwater en is er sprake van een lage uitzettingscoëfficiënt.
Lees meer
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
  1. Polyester Bakgoot 170mm wit L=6m
    Bakgoot
    Artikelnummer 080-420-4360
    Vanaf € 33,89
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina

Duurzaam polyester

De witte bakgoten zijn gemaakt van gewapend polyester. Dit wil zeggen dat deze producten bestaan uit glasvezelversterkt polyester. Door het stevige materiaal kun je in dit geval rekenen op een duurzame oplossing voor de afvoer van hemelwater. Bij temperatuurswisselingen zetten de bakgoten nauwelijks uit. De minimale lengteveranderingen worden in dit geval opgevangen door de verbindingsstukken. Tijdens de productie van de witte polyester bakgoten wordt er gebruikgemaakt van persing tussen verchroomd stalen matrijzen. Dit heeft een glad oppervlak als resultaat, waardoor het regenwater snel door kan stromen vanaf de daken. Dit zorgt er ook voor dat er in de bakgoten zelf geen verstopping ontstaat door vuilaanslag. De bakgoten van DYKA zijn voorzien van het KOMO-keurmerk.

Beschikbare bakgoten

In het assortiment van DYKA vind je de witte polyester bakgoten in de maatvoeringen 170 mm met een lengte van 6 meter en 205 mm met een lengte van 6 meter. De polyester bakgoten zijn licht van gewicht en hierdoor eenvoudig te hanteren. Koppel tijdens de montage de verschillende goten met de bijpassende witte verbindingsstukken. Zorg verder voor voldoende ondersteuning van de bakgoten door middel van nylon pluggen (bijgeleverd) in de middelste beugels. Naast de witte polyester bakgoten, vind je in het assortiment van DYKA ook een grijze variant, inclusief hulpstukken in dezelfde kleur.