Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Lijnafwateringsset

Een hevige regenbui maken we allemaal weleens mee. Dit resulteert in extreme hoeveelheden neerslag in korte tijd. Er is vaak sprake van wateroverlast rondom woningen en garages door te weinig doorlaatbare grond en gebrek aan de juiste voorzieningen. DYKA biedt als oplossing de lijnafwateringsset, speciaal voor garages en terrassen. Deze set voor de lijnafwatering bestaat uit robuuste gootelementen en is tevens geschikt voor infiltratie van het regenwater.
Lees meer
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
  1. Actieprijs € 39,00 Regular Price € 91,25
  2. Actieprijs € 39,00 Regular Price € 91,25
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina

Lijnafwatering rondom de woning

De lijnafwateringsset bestaat uit gootelementen van hoogwaardig kunststof. Dit betekent dat deze geschikt zijn voor de lijnafwatering voor licht verkeer rondom de woning. De belastingsklasse is A15, wat staat voor maximaal 1500 kg. De goten zijn licht van gewicht en voorzien van een kliksysteem voor een snelle en eenvoudige montage. Daardoor kan de lijnafwatering zo dicht mogelijk bij de bron gemonteerd worden. De goede doorstroming en het zelfreinigende vermogen vermindert het onderhoud aan het gootsysteem en de afwatering. Naast lijnafwatering kan het gootelement ook gecombineerd worden met infiltratie en/of afkoppelen.

Complete lijnafwateringsset

De complete lijnafwateringsset bestaat uit driemaal een gootelement van 1 meter, een eindkap en een eindkap met spie-aansluiting. De Duborain lijnafwatering is tevens voorzien van onderaansluitingen van 110 mm, wat de mogelijkheid biedt voor zij- of onderuitloop van het regenwater. De goot is voorzien van een rooster om te voorkomen dat bladeren en ander natuurlijk afval niet in de regenwaterafvoer belanden. Bij de lijnafwateringsset is het rooster voorzien van vergrendel mogelijkheid, zodat deze stevig blijft liggen in alle weersomstandigheden.