Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Lijnafwatering ACO Euroline

Lijnafwatering helpt overlast door regenwater te voorkomen. Speciaal voor lijnafwatering rondom woningen en plaatsen met geringe (verkeers)belasting biedt DYKA de ACO Euroline. Dit systeem bestaat uit gootelementen van polymeerbeton, die eenvoudig gecombineerd kunnen worden met verschillende roosters en opzetelementen. Met de bijbehorende toebehoren kan de lijnafwatering worden aangesloten op het riool of een infiltratiesysteem.
Lees meer
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
 1. ACO Draingoot inclusief rooster 97mm L=1m
  Draingoot (incl. rooster)
  Artikelnummer 260-1340-1000
  Vanaf € 27,17
 2. € 110,04
 3. € 46,68
 4. € 8,01
 5. € 32,25
 6. € 21,62
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina

Plaatsing ACO Euroline

De ACO Euroline is geschikt voor toepassing bij terrassen, opritten, klein en groot formaat bestratingen en als scheiding tussen gazon of borders. Daarnaast kan de ACO Euroline door de compacte elementen van polymeerbeton gecombineerd worden met andere infiltratiesystemen. Houd bij de plaatsing van de lijnafwatering ook rekening met de uitloop op het laagste punt. De ACO Euroline biedt in dit geval drie mogelijkheden in de vorm van een eindplaat met zij-uitloop, een gootelement met onderuitloop of een vuilvanger. Breng altijd een vuilvanger aan voor optimaal onderhoud van de lijnafwatering en om verstoppingen in het leidingwerk te beperken. Bijvoorbeeld in situaties waar sprake is van veel natuurlijk afval als zand en bladeren. Is de strenglengte van de lijnafwatering 5 meter of meer? Breng dan minimaal één extra uitloop aan om het risico op ophopingen te verkleinen.

Systeemopbouw lijnafwatering

De ACO Euroline wordt standaard geleverd inclusief een verzinkt stalen rooster. De goten zijn door de toepassing van polymeerbeton maatvast, de aansluiting heeft een diameter van 110 mm. Indien er bij de lijnafwatering behoefte is aan andere roosters of sleufopzetelementen, dan zijn deze op aanvraag beschikbaar. Zoek je naar een soortgelijk systeem voor de lijnafwatering met een zwaardere belastingsklasse? Kies dan voor de ACO Drain Multiline V100.