Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

936 studentenwoningen Campus Diemen Zuid

In Diemen-Zuid is afgelopen jaar hard gewerkt aan de ombouw van vijf leegstaande kantoorpanden naar een compleet uitgeruste campus met o.a. 936 appartementen voor studentenhuisvesting. In dit project van Van Wijnen Midden B.V. zijn ook een supermarkt, sportschool, coffeeshop, grand café, restaurant, wasserette, fietsenwinkel/reparatie, kanovereniging, uitzendbureau en pizzeria gerealiseerd. Breman Harderwijk BV mocht hier het installatiewerk verzorgen.

DykaGrip overtuigt drinkwatermaatschappij

Het drinkwaterbedrijf voerde onlangs geslaagde testen uit voor de invoering van een nieuwe trekvaste koppeling, de DykaGrip. Groot voordeel is dat deze koppeling lekvrij is en zich heel eenvoudig laat plaatsen. 

Noordoostpolder kiest voor DYKA Ultra Kyma

Hellinga, een trouwe DYKA klant, overtuigde de gemeente Noordoostpolder met DYKA te werken als alternatief op voorgeschreven WAVIN buizen. De gemeente vervangt nu haar riolering in Emmeloord door oplossingen van DYKA....