Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

We’re Nature’s Network

Wij bouwen aan een duurzame toekomst, met kunststof…

Je vraagt je af hoe kunststof voor een betere planeet kan zorgen? Welnu, wij bewijzen elke dag dat dàt kan. Door water, lucht en andere natuurlijke energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij bij tot een betere wereld. Op die manier gaat er immers minder water of lucht verloren en kunnen wij water of lucht beter opvangen, laten infiltreren, hergebruiken en recyclen. En natuurlijk zijn onze kunststoffen zelf ook volledig herbruikbaar en recyclebaar. Dus zelfs al zie of hoor je ons meestal niet, wij zijn er wel. Samen maken we het verschil. Bovendien werken we elke dag aan nieuwe slimme oplossingen. Die stellen ons en onze klanten in staat om de belangrijkste natuurlijke levensbronnen nog efficiënter en met respect voor de planeet te blijven gebruiken. Voor een verschil dat je elke dag kan voelen…

We’re Nature’s Network

Wij beschermen de natuurlijke watervoorraad

Een druppel water lijkt niet veel… Maar als je nadenkt over hoe belangrijk water is voor het leven op aarde, dan begrijp je wel waarom wij bij DYKA geloven dat elke druppel telt.. En waarom wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat elke druppel ook op een efficiënte, intelligente en duurzame manier in goede banen geleid wordt. Dit doen we met slimmere en meer hygiënische kunststof leidingen, met efficiëntere oplossingen voor hergebruik en meer doelgerichte irrigatiesystemen. Zodat al die waardevolle waterdruppels vlot over de hele planeet getransporteerd kunnen worden, zonder dat er ook maar eentje verloren gaat.

Verstedelijking en beheer van regenwater

Regenwater kan, afhankelijk van waar je bent op onze planeet, zowel een zegen als een vloek zijn. Eén ding is zeker: in een wereld waar steden steeds groter en dichter bevolkt worden en weersomstandigheden steeds minder voorspelbaar zijn; daar wordt het verzamelen, omleiden, zuiveren en hergebruiken van regenwater steeds belangrijker. Net daarom zien wij het als onze missie om regenwater overal heen te brengen waar het noodzakelijk is, en dus als een zegen ervaren wordt.

Wij houden het hoofd koel en de lucht vers

De frisse lucht die we inademen vinden we vaak vanzelfsprekend. En zo hoort het ook, vinden wij... Daarom ontwikkelen wij slimme ventilatiesystemen, die even stil als onzichtbaar zijn. En als wij er niet voor zou zorgen dat de lucht in huis even fris is als de buitenlucht, zou je als buitenstaander niet eens merken dat hier een innovatief systeem achter zit.

Wij werken achter de schermen voor jou

Gezonde lucht, zuiver water, complete stilte… Dit zijn de vanzelfsprekende dagelijkse ervaringen waarvoor wij garant staan. Zodat jij dag in dag uit ervan kan genieten. Dankzij onze innovatieve materialen en technologieën, die wij intern ontwikkelen en produceren, leveren wij de bouwstenen van een comfortabel huis. Een huis waar jij je echt thuis kan voelen.

Waterafvoer als bron van hygiëne

Wij vinden het allemaal vanzelfsprekend: je opent een kraan en er stroomt water uit. En het water brengt leven, comfort, gezondheid en hygiëne met zich mee. Maar het water wast ook de dagelijkse stress, vuil of zelfs pijn weg… Bij DYKA vergeten wij nooit hoe miraculeus dat eigenlijk is. Net daarom werken wij elke dag keihard aan die innovatieve oplossingen en technologieën, die deze kleine mirakels ook in de toekomst elke dag weer mogelijk maken… Zo dragen wij bij aan een gezond, gelukkig en comfortabel leven.