Kunststof beugels

DYKA biedt bevestigingsmaterialen voor iedere situatie. De kunststof beugels zijn bijvoorbeeld geschikt om de buizen van de hemelwaterafvoer aan de muur te bevestigen. De PVC ophangbeugel (verkrijgbaar in verschillende diameters en de kleuren grijs, wit en zwart) sluit goed aan op de regenpijp. Lees meer
Lees meer
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
Pagina
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
Pagina
Daarnaast is PVC slijtvast, eenvoudig te hanteren en het materiaal vangt wisselingen in de temperaturen eenvoudig op. Gebruik het montage-oog of de inslagpen voor optimale fixatie van de afvoer. Pas, indien er ruimte gecreëerd moet worden tussen de kunststof beugels en muur, KPA vulblokjes toe (één blokje creëert een ruimte van 10 mm). Wanneer er behoefte is aan een extra klemmende verbinding in de regenwaterafvoer, kunnen kunststof beugels als de PVC omegazadels (diameter 32 mm tot en met 110 mm), de PP snapbeugels (diameters 32 mm tot en met 75 mm) of de PP klemzadels (diameter 16 mm tot en met 110 mm) toegepast worden.

Kunststof beugels betonvloeren

Bij het instorten van de leidingsystemen in betonvloeren, kan er sprake zijn van lichte verandering in de buizenlengte tijdens het verwarmen en uitharden van het beton. In dit geval biedt DYKA de mogelijkheid voor de juiste ondersteuning in de vorm van de PP buissteun (verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen). Dit product vangt alle spanningen en temperatuurswisselingen in de leidingen op.