Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Klanttevredenheid

We hechten veel waarde aan samenwerking en een duurzame relatie met onze klanten. De mening van onze klanten helpt ons om onze dienstverlening en service verder te verbeteren. Dit is waarom we je uitnodigen een vragenlijst in te vullen over jouw ervaring met ons. Maar wat meten we precies en wat doen we vervolgens met deze verzamelde informatie? Daarover vind je meer op deze pagina. 

Wat meten we? 

Als klant kun je op veel verschillende manieren met ons in contact komen. Zo kun je online bestellen via Mijn DYKA, kan het zijn dat één van onze collega's bij je langs is gekomen om een voorstel te bespreken of kun je ervoor kiezen de producten af te halen in één van onze vestigingen. Ieder contactmoment vraagt om een andere aanpak. Daarom ontvang je van ons een vragenlijst die specifiek betrekking heeft op jouw contactmoment. Op deze manier weten we veel beter waar we het over hebben én waar de verbetering zit. 

Om een volledig beeld te krijgen van hoe we ervoor staan, is de totaalscore opgedeeld in de volgende drie onderwerpen:

Wat doen we met deze gegevens? 

Wij ondernemen actie

De gegevens verzamelen we natuurlijk niet voor niets. Samen met de betrokken afdelingen nemen we regelmatig de verzamelde gegevens door en bespreken we hoe we de verbeterpunten het beste kunnen doorvoeren. Soms is dit relatief eenvoudig, bijvoorbeeld wanneer er feedback wordt gegeven over een specifiek contactpersoon of specifieke vestiging. Voor sommige optimalisaties is meer tijd nodig. We ondernemen actie en pakken ook de grote verbeteringen aan. Hieronder vind je één van de grotere optimalisaties die we afgelopen jaar op basis van de verzamelde gegevens hebben doorgevoerd.

Nieuw Product Informatie Management-systeem

Een nieuw Product Informatie Management (PIM)-systeem zorgt ervoor dat voor je als klant altijd en overal toegang hebt tot de meest actuele en accurate productinformatie. Het PIM-systeem zorgt er namelijk voor dat alle productinformatie consistent en op alle kanalen identiek wordt weergeven. Daarnaast biedt het voor onze handelaren de mogelijkheid om gemakkelijk toegang te krijgen tot de juiste productinformatie en productafbeeldingen om onze producten aan te bieden. 

Voorraad per vestiging

Het afgelopen jaar is in de evaluatie door meerdere klanten benoemd dat ze graag meer inzicht zouden willen hebben in de voorraad per vestiging.

Wanneer je als klant inlogt op dyka.nl, kun je daarom nu per product de voorraad per vestiging bekijken. Bij het bewegen van de muis over het voorraad icoon wordt de voorraad in een pop-up getoond.