Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Prefab in de fabrieksmatige bouw

Onze prefab-oplossingen worden regelmatig gebruikt in de fabrieksmatige bouw, zoals modulaire woningbouw of bij de ontwikkeling van complete modules. Vaak in combinatie met andere geprefabriceerde elementen, zoals houtskeletbouw of prefab beton. Door, naast deze elementen, ook de leidingsystemen prefab te leveren kun je in zeer korte tijd een volledige woning realiseren. Dat maakt het voor de industrialisatiemarkt een interessante oplossing.

Download de brochure

Procesoptimalisatie

In deze samenwerkingsverbanden besteden we veel tijd en aandacht aan procesoptimalisatie. In overleg bepalen we meest efficiënte werkwijze en, indien gewenst, kan onze afdeling E&C meer uitleg geven over het definiëren van prefab in het model. Op deze manier kunnen wij snel van een uitvoeringstekening een productietekening maken. Deze werkwijze zorgt niet alleen voor tijdswinst, maar ook voor foutreductie.

De voordelen van DYKA Prefab in de fabrieksmatige bouw

  •  Als twee productiebedrijven spreken we dezelfde taal. We weten wat LEAN werken inhoudt, we begrijpen de struikelpunten en weten waar de kracht van het concept zit. Het schakelt makkelijker wanneer je elkaar verstaat!
  • We hebben alle relevante leidingsystemen in huis én kunnen deze allemaal geprefabriceerd aanleveren. Je hoeft daarom niet meer te schakelen tussen verschillende partijen. Dat scheelt tijd, zoekwerk en communicatie.
  • Met meer dan 20 jaar ervaring in prefab hebben we ruime installatiekennis in huis.
  • We denken ook mee over procesintegratie. We nemen, indien gewenst, bij aanvang van het project plaats op de enigineersstoel en gaan samen met jou op zoek naar de beste aanpak.

Meer weten over Prefab in de fabrieksmatige bouw?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!