Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Brandkraan hulpstukken

Tijdens de aanleg van de ondergrondse brandkraan of het onderhoud hiervan kan blijken dat er sprake is van verzakking. Dit kan veroorzaakt worden door een zachte ondergrond. In dit geval is het noodzakelijk om de brandkraan op te hogen.
Lees meer
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
  1. AVK 76/41 GY Universele hydrantverlening DN80 PN10/16 L=100mm
    Universele hydrantverlenging
    Artikelnummer 300-1740-12190
    Vanaf € 114,00
  2. € 143,00
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
Zo blijft deze watervoorziening goed aangesloten en is deze eenvoudig te bedienen door de juiste hoogte. Het ophogen kan gerealiseerd worden door hulpstukken als de gietijzeren universele hydrantverlenging toe te passen. Deze zijn te verkrijgen in de maatvoering diameter DN 80, belastingsklasse PN 10/16 en lengtes 100 mm, 150 mm, 200 mm en 300 mm. Monteer deze hulpstukken op de brandkraan door eerst de klauw van de ondergrondse brandkraan te verwijderen. Plaats vervolgens de hydrantverlenging op deze plek, samen met het universele rubber. Let er hierbij wel op dat de uitsparing naar beneden wijst. Zet vervolgens de klauw terug op het hulpstuk, breng vooraf de O-ring en vuilvanger aan. Houd er rekening mee dat bij alle hulpstukken binnen deze categorie de levertijd in overleg is.