Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Doorlooptijden prefab

Met DYKA Prefab bieden we al ruim 20 jaar een helpende hand. Het maakt het mogelijk om efficiënter te werken en te besparen op zaagwerk, installatietijd en werkvoorbereiding. We begrijpen dat het voor de planning van een project belangrijk is om een indicatie te hebben van de doorlooptijd van deze services. Daarom delen we op deze pagina een actueel overzicht van onze diverse Prefab-services.

Doorlooptijden tijdens de komende feestdagen:
Bij onderstaande werkdagen zijn Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei), vrijdag 10 mei en tweede pinkersterdag (maandag 20 mei) niet meegerekend. Op deze dagen is de fabriek in steenwijk gesloten. 

* Bekijk je de tabel op een mobiel apparaat? Swipe dan naar links in de tabel om de doorlooptijden te zien. 

Leeswijzer:

Bijgewerkt: [datum] = De datum waarop de doorlooptijden voor het laatst zijn bijgewerkt.

Offerte prefab = Deze doorlooptijd heeft betrekking op een geheel nieuwe aanvraag, waarbij we eerst een tekening maken ter voorbereiding.
Zaagwerk =  Het op lengte zagen van de buis conform de aangegeven maatvoering.
Prefab =  De gehele gemonteerde set. De genoemde doorlooptijd bij uitvoering is inclusief het benodigde zaagwerk.

Let op: Voor nieuwe opdrachten (zowel voor zaagwerk als prefab) geldt een totale doorlooptijd van het genoemde aantal dagen bij offerte + uitvoering.

Disclaimer:
Genoemde doorlooptijden zijn met de grootst mogelijke zorg tot stand gekomen. Calamiteiten en andere bijzonderheden kunnen echter tot een afwijking leiden. DYKA B.V. geeft dan ook op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze pagina wordt getoond. Wil je zekerheid? Neem dan contact op met onze afdeling Engineering & Consultancy. Bel naar: 0521 – 53 44 64 of mail: prefab@dyka.nl. Tevens kun je altijd contact opnemen wanneer er speciale wensen of spoed gevraagd is. We zullen samen kijken naar de mogelijkheden.