Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Buitenriolering PE inspectieputten

De PE inspectieputten voor de buitenriolering zijn niet alleen breed inzetbaar, maar ook zeer economisch. Door de toepassing van PE hebben de putten een gladde binnenzijde en een hoge chemische resistentie tegen diverse chemicaliën zoals zwavelzuur en zwavelwaterstof.
Lees meer
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
  1. € 344,43
  2. PVC Putwandinlaat 125mm gat 146mm grijs
    Putwandinlaat
    Artikelnummer 237-100-0020
    Vanaf € 49,72
  3. € 26,91
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
Dit materiaal is niet alleen uitermate sterk, maar ook licht van gewicht en 100% recyclebaar. De inspectieputten zijn leverbaar in de diameters 630 mm, 800 mm en 1000 mm. Daarnaast is de hoogte aan te passen door middel van schachtverhogingen. Dankzij deze mogelijkheden kan DYKA aan elke vraag uit de markt voldoen.

Bodems PE inspectieputten

DYKA levert de PE inspectieputten voor de buitenriolering met twee verschillende bodems: een vlakke of bolle variant. Doorgaans worden de PE inspectieputten voorzien van de rotatiegegoten bolle bodem. Deze is voorzien van KOMO-keur K44765/01. Pas je deze oplossing toe als zandvang- of pompput? Maak dan gebruik van de vlakke bodem. Wanneer deze fungeert als overstortput, dient ook het tussenschot toegevoegd te worden. De PE inspectieputten zijn niet alleen geschikt als RWA- en DWA-oplossing, maar ook voor toepassing bij saneringsprojecten en vuilstortplaatsen.

Compleet assortiment buitenriolering

Naast de PE inspectieputten biedt DYKA nog andere producten als completing voor de buitenriolering. De putranden in verschillende diameters voorkomen directe belasting van de inspectieputten. Deze zijn verkrijgbaar in varianten van gietijzer en composiet. Voor een solide aansluiting van de verdere buitenriolering kan de PVC putwandinlaat aangebracht worden met de gatzaag in dezelfde diameters.