Buitenriolering Axedo PP inspectieputten

Elke buitenriolering vraagt om een andere aanpak. De collectie van DYKA Axedo PP maakt het mogelijk de inspectieputten zelf modulair samen te stellen uit onderdelen die passen bij de betreffende situatie. Deze zijn leverbaar uit voorraad. De putten en andere losse componenten wegen maximaal 25 kg (op de stelplaat en putkop na), zodat transport en montage eenvoudig gaat. Daarnaast zijn de inspectieputten door de toepassing van PP bestand tegen chemische stoffen aan zowel de binnen- als de buitenkant. Lees meerAssortiment DYKA Axedo PP

Het assortiment van DYKA Axedo bestaat uit een gebruiksvriendelijk concept van onderdelen met verschillende bodemtypen en aansluitdiameters. De Axedo 600 inspectieputten zijn leverbaar met verschillende stroomprofielen van 0°, 90°, 120°, 150°, 180°, kruisprofielen en T-profielen. Daarnaast is bij elke manchetmof-aansluiting een hoekverdraaiing van ±7,5° mogelijk. Gebruik de PP telescoop om zettingen in de buitenriolering op te vangen. Indien nodig kan de buitenriolering op hoogte gebracht worden met de ophoogstukken. Het PP biedt weerstand tegen chemische stoffen in de bodem en getransporteerde vloeistoffen in de leidingen. Dit resulteert in een lange levensduur van de Axedo inspectieputten. Verder zijn de putten conform de Europese normen NEN EN 13598 en EN 476.

Belasting inspectieputten buitenriolering

Hoewel de onderdelen van de Axedo PP inspectieputten zeer licht van gewicht zijn, kunnen ze geplaatst worden in situaties met een hoge verkeersbelasting. De betonnen putkop en drukverdeelplaat zorgen voor een verplaatsing van de optredende druk naar de onderliggende grond. Hierdoor zijn de Axedo PP inspectieputten ook geschikt voor een buitenriolering met zwaar verkeer, zoals in wegen en op industrieterreinen.