Hulpstukken ontstopping en tegelpadschrobputten

Naast de hulpstukken voor de huisaansluiting, heeft DYKA ook nog een uitgebreid assortiment van onderdelen voor tegelpadschrobputten en ontstopping. Op deze pagina vindt u een collectie van diverse ontstoppingsstukken, kolken, deksels, roosters en erfscheidingsputten in verschillende afmetingen. Met deze hulpstukken realiseert u een solide binnenriolering. Lees meerHulpstukken ontstopping

Vergroot het gemak om verstopte leidingen te ontstoppen, door de ontstoppingsstukken op strategische en, bij voorkeur, makkelijk bereikbare punten in het leidingsysteem te installeren. Na het opendraaien van de klep, kan de riolering eenvoudig geïnspecteerd of schoongespoten worden. DYKA levert deze hulpstukken in een aantal varianten. Zo zijn er de PVC ontstoppingsstukken met lijmmof of manchetmof (belastingsklasse SN4). Door de toevoeging van de rubberen ring in het deksel, blijft ook dit onderdeel van de riolering waterdicht. Wanneer er behoefte is aan hermetische afsluiting van de afvoerleiding, kan het ontstoppingsstuk van ABS met vergrendelbare keerklep toegepast worden.

Onderdelen tegelpadschrobputten

In dit assortiment vindt u ook verschillende hulpstukken voor tegelpadschrobputten om de afvoer verder compleet te maken. Bij de PVC onderbakken, kan er gekozen worden tussen een eendelige of tweedelige versie (bovendeel is verdraaibaar). Completeer de tegelpadschrobputten met een rooster van THVZ-staal of gietijzer, afhankelijk van de verwachte belasting.