Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Kom naar de Banendag in onze fabriek!

Zaterdag 24 juni, 10:00 uur, 11:00 uur en 12:00 uur (Produktieweg 7, 8331 LJ Steenwijk)

  • We zoeken collega’s met passie voor techniek!
  • Kijk mee in het proces van het produceren van een buis of bochtstuk en reparatie werkzaamheden van machines en matrijzen.

Registreer je vrijblijvend

Banendag zaterdag 24 juni

 

Op zaterdag 24 juni verwelkomen we je graag bij ons in Steenwijk. Wij zoeken collega's met technische passie om functies zoals operator, monteur of matrijzenmaker in te vullen!

We geven je een rondleiding in onze fabriek en kantoren en je krijgt de kans om te ontdekken wat de job echt inhoudt: je ziet het in levende lijve, je kan spreken met collega’s die het werk doen. Zo krijg je een eerste, vrijblijvende indruk van wat misschien wel je nieuwe werkplek wordt!

We verwelkomen je graag op één van de volgende tijdstippen: 10:00 uur, 11:00 uur of 12:00 uur. Ons adres: Produktieweg 7, 8331 LJ Steenwijk.

Je kan hieronder inschrijven.

Tot dan!

 

Registreer je voor de banendag

Ontdek alvast de baan

Vaste baan, goed salaris, lekker dichtbij

Heb je een flinke dosis technische affiniteit of ervaring als operator, monteur of metaalbewerker? Heb je zin in een baan die je baanzekerheid en een goed salaris kan bieden,  en tegelijkertijd op een locatie die zich op korte afstand van je thuis bevindt? Dan zit je goed bij ons! 

Wij hebben verschillende vacatures beschikbaar:

  • Met je technische inzicht en gezonde verstand ga je aan de slag met de spuitgietmachine of extruder of matrijs. Uitdagend en afwisselend werk? Jazeker.
  • In de toekomst doorgroeien bij DYKA? Zeker mogelijk, we zoeken ook teamleiders of technisch specialisten.

Kom naar de Banendag en ontdek het zelf!

Opvallend Onopvallend, Verrassend Zinvol

De kunststof leidingsystemen die we maken in Steenwijk vallen niet op in het dagelijkse leven: ze verdwijnen vaak onder de grond, in de vloer, achter de muur of in het plafond. Maar ze zijn verrassend zinvol, want hoe dacht je anders zonder een leidingsysteem voor aanvoer én afvoer een eenvoudige douche te nemen? Of een toilet door te spoelen?

Wat voor onze producten geldt, geldt trouwens ook voor ons: wij zijn een nuchtere, warme groep mensen die niet altijd opvallend op het podium moet staan. Tegelijkertijd weten we donders goed dat wat we doen verrassend zinvol is voor onze maatschappij, en daar zijn we fier, trots en ambitieus over!

Samen bouwen we verder aan Nature’s Network: Opvallend Onopvallend, Verrassend Zinvol! Kom jij ook opvallend deel uitmaken van ons team?