Werkwijze en productportfolio

Prefab bestellen bij DYKA gaat heel eenvoudig. Als u eerst advies nodig heeft dan kunt u contact opnemen met de professionals van de afdeling Engineering & Consultancy. Als u de prefab-aanvraag heeft gedaan ontvangt u binnen vijf werkdagen een ontwerp met offerte. Omdat DYKA 24/7 produceert volgens ISO gecertificeerde processen op twee productielocaties kunnen wij binnen vijf tot tien werkdagen uw prefab-bestelling leveren op de bouwplaats. Heeft u het nog sneller nodig? Neem dan contact met ons op. Door gebruik te maken van DYKA’s prefab-service bespaart u veel tijd, ruimte aan overbodige opslag, transport, handling en verkleint u de kans op faalkosten. U kunt direct aan de slag op de bouwplaats.

Compleet productportfolio

Prefab kan met verschillende materialen. Bij DYKA is er een brede keuze uit producten die prefab geleverd kunnen worden:

 • Riolering: PVC, PP en PE
  Een compleet assortiment leidingsystemen voor binnenriolering. Bij ons vindt u een breed aanbod van buizen en hulpstukken.
 • Ventilatie: DYKA Air
  Een uniek PVC-kanalensysteem voor woningventilatie. De robuuste kunststof kanalen zijn gemakkelijk op de bouwplaats te installeren.
 • Tapwater: Henco en TECE
  Verzekerd van de beste kwaliteit voor warm en koud drinkwater. Wij leveren diverse Pers- en Push-Fit systemen, VSH koppelingen en gereedschappen van het bekende merk Henco. Met TECEflex levert DYKA een universeel inzetbaar installatiesysteem dat presteert op het hoogste niveau.
 • Vloerverwarming
  Een eersteklas vloerverwarmingsysteem voor een zeer aangenaam binnenklimaat.

Wilt u technisch advies over prefab? Neem contact met ons op.

De collega’s van de afdeling Engineering en Consultancy adviseren u graag over de prefab mogelijkheden. Deskundige medewerkers doen het benodigde reken- en tekenwerk en zorgen voor een passende oplossing. Ook het ontwerp van complete leidingsystemen of maatwerk is bij ons in goede handen.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact op met ons op.

E-mail naar: prefab@dyka.nl of bel: 0521 – 53 44 70. We helpen u graag verder.