Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Nieuw: DucoBox Reno

  • Tijdelijk exclusief bij DYKA
  • Leverbaar vanaf mei 2023
  • Ideaal voor renovatie
  • Scherpe introductieprijs

Vanaf mei 2023 is de DucoBox Reno exclusief leverbaar bij DYKA! Deze ventilatie box is ideaal voor vervangingsprojecten en maakt het voor jou als installateur tot 25% makkelijker om een verouderd ventilatiesysteem te vervangen. Deze DucoBox Reno is bij ons te verkrijgen voor een scherpe introductieprijs t/m 30 juni 2023!  De Ducobox Reno koop je van €365,63 bruto ex. BTW voor slechts €219 euro netto ex. BTW!

 

Wil jij als eerste de DucoBox Reno kopen bij ons? Schrijf je dan nu snel in via de button. Wij nemen contact met je op wanneer ze op voorraad zijn.

Schrijf je in!

Snelle installatie

De DucoBox Reno is de meest compacte centrale ventilatiebox in de markt die elke bestaande unit kan vervangen. De Reno box is zeer eenvoudig weg te werken door zijn diepte van 20 cm. Het toestel wordt ingeregeld zonder de deksel van de ventilatie unit te hoeven te demonteren. Via een afdekkapje zijn alle regelknoppen onmiddelijk bereikbaar zonder extra gereedschap te gebruiken. Door de slimme kopieerfunctie is het mogelijk om binnen seriematige bouw de instellingen over te nemen naar gelijkwaardige woningen.

Maximale energiewinst

De DucoBox Reno is voorzien van een energiezuinige backward curved ventilator. Standaard is de DucoBox Reno van een vochtsensor voorzien en kan de vraagsturing verder verfijnd worden met een snel te monteren “Plug & Play”  CO2 Boxsensor. Zoals bij alle andere Duco oplossingen, kan dit nog aangevuld worden met alle modulair toe te passen bedieningen en ruimtesensoren.

Heb je interesse in de DucoBox Reno?

Laat dan je gegevens achter! 

 

Schrijf je in!


Easy-to-service

Het systeem is zeer eenvoudig te onderhouden door het beperkt aantal onderdelen. Ook is de motor met achterovergebogen schoepen snel en eenvoudig te reinigen. Voor een slimme oplevering kan een bedieningsschakelaar op de ventilatie box vastgeklikt worden.

Wil je alle technische documentatie en specificaties lezen van de DucoBox Reno? Download deze dan Technische documentatie DucoBox Reno!

Heb je interesse in de DucoBox Reno?

Laat in het formulier hiernaast je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op!