Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Ventilatie

De luchtkwaliteit binnenshuis is maar al te vaak beneden peil. Door steeds beter te isoleren en luchtdicht te bouwen kan de vervuilde lucht die binnenshuis ontstaat, de woning niet verlaten. Daarom ontwikkelde DYKA het revolutionaire ventilatiekanalensysteem DYKA AIR. Creëer met DYKA AIR niet alleen een gezond leefklimaat maar bespaar ook energie voor de woning. Het innovatief ontwerp en de betrouwbaarheid van de robuuste kunststof kanalen bieden u tal van voordelen.
 

Uniek ontwerp

Een van de uitgangspunten voor DYKA Air is een minimale luchtweerstand. Bekijk hoe het assortiment tot stand is gekomen en ontdek de unieke eigenschappen.

DYKA Air: een verbetering op alle fronten, voordelen ventilatiekanalen

Of het nu gaat om het extra comfort voor de eindgebruiker, om lagere beheerskosten voor de gebouweigenaar of tijd -en kostenbesparing voor de installateur en aannemer. DYKA Air biedt tal van voordelen.

Montage instructie duurzame ventilatiekanalen voor de woningbouw

Het robuuste kunststof ventilatiekanalensysteem van DYKA Air is licht én oersterk. Bekijk de mogelijkheden en download de montagehandleiding.

Ontdek de handige rekentool voor ventilatie van DYKA Air

DYKA biedt u een handige rekentool aan. Deze is bedoeld om het inwendige drukverlies van het door u toegepaste DYKA Air kanalenstelsel te bepalen.

Technische ondersteuning

Technisch advies nodig voor uw project? De professionals van de afdeling Engineering & Consultancy helpen u graag.

Ventilatie met warmteterugwinning

Gebruik de warmte van de afgezogen binnenlucht om de vloerverwarming of radiator te verwarmen.

Balansventilatie DYKA Air: minder energie, dezelfde hoeveelheid lucht

Met de ventilatiekanalen van DYKA Air kunt u niet alleen lucht mechanisch afvoeren maar tegelijkertijd ook mechanisch toevoeren. We spreken dan ook wel van balansventilatie.

Mechanische ventilatie van Duco: stil, energiezuinig en robuust

Voer verse lucht natuurlijk toe via de “droge ruimtes” en vervuilde of vochtige lucht mechanisch af via de “natte” ruimtes. Ventileer volgens Systeem C met de stille en energiezuinige ventilatoren van Duco.