Ventilatie met DYKA Air

Neem deel aan de DYKA Vakschool, Ventilatie met DYKA Air en leer in korte tijd hoe u een ventilatiekanalensysteem ontwerpt, aanlegt en onderhoudt.

Ook laten we zien hoe u eenvoudig een ventilatiebox kunt vervangen in bestaande woningbouw. Verbreed nu uw portfolio met ventilatie.

Studeren wanneer u wilt

De DYKA Vakschool bestaat uit online te volgen lessen en een praktijkdag. U kunt dus zelf bepalen wanneer u studeert en het zo goed combineren met uw werk. De tijdsinvestering van de online lessen is ongeveer drie uur, afhankelijk van uw kennisniveau op het gebied van ventilatie. Daarnaast volgt u de praktijkdag.

Op de praktijkdag ontmoet u de andere deelnemers, krijgt u een unieke rondleiding door onze fabriek en gaat u uiteraard zelf aan de slag.

Als u zich inschrijft voor de Vakschool geeft u uw voorkeursdag aan voor de praktijkdag. Per e-mail ontvangt u een bevestiging en verdere details. De datum van de praktijkdag is onder voorbehoud.

Kies de module die bij u past

Binnen de DYKA Vakschool kunt u kiezen uit twee modules. Module A is gericht op het ontwerp van het kanalenstelsel, de keuze voor het juiste ventilatiesysteem en leert u hoe u de balansberekening maakt. Wilt u leren hoe u het beste het kanalenstelsel monteert? Kies dan voor Module B. We laten u zien hoe ventilatiekanalen en riolering samengaan en leren u stap voor stap de juiste verbinding maken.

Module: Ontwerpen

  • Ventilatiesystemen
  • Leer balansberekening maken
  • Kies het juiste systeem

Module: Montage en onderhoud

  • Aanleggen in de ruwbouwfase
  • Montage en verbindingstechnieken
  • Installatie en onderhoud ventilatiebox

Heeft u nog vragen? Stuur een e-mail naar: vakschool@dyka.nl

Trainers en certificaat

De trainers van de DYKA Vakschool zijn echte specialisten uit de praktijk. Zij werken veel met DYKA Air en kennen alle producteigenschappen en situaties die u tegen kunt komen. Na het volgen van het programma ontvangt u het certificaat: DYKA Vakschool –Ventilatie met DYKA Air.

 

Investering

In onderstaand overzicht staat de prijsopbouw van de DYKA Vakschool –Ventilatie.

Per module:

  • Toegang tot online Vakschool met (instructie) video’s
  • Praktijkdag in de fabriek van DYKA in Steenwijk
  • Certificaat

Totaalprijs: € 175,- Volg beide modules en u betaalt €300,- (i.p.v. €350)