Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Ventilatie met DYKA Air

Neem deel aan de DYKA Vakschool, Ventilatie met DYKA Air en leer in korte tijd hoe u een ventilatiekanalensysteem ontwerpt, aanlegt en onderhoudt.

Ook laten we zien hoe u eenvoudig een ventilatiebox kunt vervangen in bestaande woningbouw. Verbreed nu uw portfolio met ventilatie.

Studeren wanneer u wilt

De DYKA Vakschool bestaat uit online te volgen lessen en een praktijkdag. U kunt dus zelf bepalen wanneer u studeert en het zo goed combineren met uw werk. De tijdsinvestering van de online lessen is ongeveer drie uur, afhankelijk van uw kennisniveau op het gebied van ventilatie. Daarnaast volgt u de praktijkdag.

Op de praktijkdag ontmoet u de andere deelnemers, krijgt u een unieke rondleiding door onze fabriek en gaat u uiteraard zelf aan de slag.

Als u zich inschrijft voor de Vakschool geeft u uw voorkeursdag aan voor de praktijkdag. Per e-mail ontvangt u een bevestiging en verdere details. De datum van de praktijkdag is onder voorbehoud.

Kies de module die bij u past

Binnen de DYKA Vakschool kunt u kiezen uit twee modules. Module A is gericht op het ontwerp van het kanalenstelsel, de keuze voor het juiste ventilatiesysteem en leert u hoe u de balansberekening maakt. Wilt u leren hoe u het beste het kanalenstelsel monteert? Kies dan voor Module B. We laten u zien hoe ventilatiekanalen en riolering samengaan en leren u stap voor stap de juiste verbinding maken.

Module: Ontwerpen

  • Ventilatiesystemen
  • Leer balansberekening maken
  • Kies het juiste systeem

Module: Montage en onderhoud

  • Aanleggen in de ruwbouwfase
  • Montage en verbindingstechnieken
  • Installatie en onderhoud ventilatiebox

Heeft u nog vragen? Stuur een e-mail naar: vakschool@dyka.nl

Trainers en certificaat

De trainers van de DYKA Vakschool zijn echte specialisten uit de praktijk. Zij werken veel met DYKA Air en kennen alle producteigenschappen en situaties die u tegen kunt komen. Na het volgen van het programma ontvangt u het certificaat: DYKA Vakschool –Ventilatie met DYKA Air.

 

Investering

In onderstaand overzicht staat de prijsopbouw van de DYKA Vakschool –Ventilatie.

Per module:

  • Toegang tot online Vakschool met (instructie) video’s
  • Praktijkdag in de fabriek van DYKA in Steenwijk
  • Certificaat

Totaalprijs: € 175,- Volg beide modules en u betaalt €300,- (i.p.v. €350)