Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Vacurain Fix in bedrijfspand Zuidwolde

In Zuidwolde komt een gloednieuw pand waar onder andere een supermarkt, snackbar en uitzendbureau zich zullen vestigen. Installatieburo B. Anbergen verzorgt de installatie van de hemelwaterafvoer voor het eerst met Vacurain Fix, PE UV-systeem. “Wij kennen DYKA al jaren, en toen wij van de mogelijkheden van PE hoorden, hebben we dit meteen opgepakt.” Aldus Ton van de Weerd van Installatieburo B. Anbergen.

“We hebben al vele keren hemelwaterafvoeren gemaakt met PVC. Toen voor deze klant PE werd gevraagd dacht ik direct aan het gesprek wat ik had gehad met accountmanager Jan Westerhuis van DYKA. Hij vertelde mij nog niet zo lang geleden dat DYKA twee systemen voor hemelwaterafvoer biedt. PE is perfect voor dit project. DYKA heeft de tekeningen uitgewerkt met de juiste berekening voor dit pand. Wij konden daarna aan de slag, met de technische brochure bij de hand. Onze monteurs werkten voor het eerst met dit systeem en dan heb je toch even wat meer hulp nodig. Maar de ervaringen zijn goed. Dankzij de ophanging met de speciale beugels konden we ook superstrak de buizen bevestigen.”

Accountmanager Jan Westerhuis is blij met de samenwerking. “We hebben al jarenlang contact met elkaar. Regelmatig werkt Anbergen voor supermarkten, de grotere panden. Dus toen dit project in Zuidwolde voorbij kwam was het dé kans om Vacurain Fix te gaan gebruiken.”

Ton: “We zijn zeer tevreden over Vacurain Fix, maar het is prettig dat we nu keuze hebben uit PE en PVC. DYKA levert de complete systemen en dat is voor ons fijn, we hebben met één partij te maken. Ook als er iets niet in orde is, wordt het snel opgepakt. Onze monteurs zijn ook tevreden, we hebben nu iets meer tijd nodig gehad voor de installatie omdat dit voor ons de eerste keer was met dit systeem, maar als we dit vaker doen zal dat een stuk sneller gaan. Een volgende keer zou ik zeker weer kiezen voor Vacurain Fix.”

Lees meer over het Vacurain Fix assortiment.

Lees meer over Installatieburo B. Anbergen op: http://www.anbergen.nl