Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Tessenderlo Group

Tessenderlo Chemie is een Belgisch bedrijf uit de chemische sector. Het bedrijf ontstond in Tessenderlo en vormt nu officiëel de Tessenderlo Group. De groep is een internationaal chemieconcern en is actief op het gebied van waterbeheer, landbouw, voeding en het efficiënt gebruik en hergebruik van natuurlijke grondstoffen. De Tessenderlo Group is werkgever van meer dan 5200 mensen verspreid over meer dan 100 locaties in 21 landen. 

DYKA maakt sinds 1987 deel uit van de Tessenderlo Group en valt onder de business-unit Plastic Pipe Systems (PPS). Deze business unit ontwikkelt, produceert en verdeelt leidingsystemen voor waterbeheer waaronder riolering en infiltratie maar ook leidingsystemen voor gas, telecommunicatie en ventilatie. Naast de bedrijven die onder de DYKA naam opereren, maken ook Nyloplast (Nederland), BT-Technic (Duitsland en Hongarije) en JDP (Verenigd Koninkrijk) hier deel van uit.