Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Stilte en comfort

Een stille leefruimte is cruciaal voor wooncomfort. In de moderne, goed geïsoleerde woningen is geluidshinder van buiten al tot een minimum beperkt. Daardoor vallen geluiden binnenshuis des te meer op. En niemand wil last hebben van rioleringsgeluid, een klokkennde leiding in de woonkamer wordt als zeer storend ervaren. Gelukkig kan deze overlast voorkomen worden met DYKA Sono: het geluidsarme binnenrioleringsysteem.

Het stille systeem voor riolering

Het door DYKA ontwikkelde en geproduceerde PVC leidingsysteem DYKA Sono is een ideale oplossing voor woningen, appartementen en hotels. De voordelen van DYKA Sono op een rij:

  • Bewezen stil: verzwaarde buizen die geluiddempend werken
  • Compleet systeem: inclusief speciale geluiddempende bevestigingsbeugels
  • Installatiegemak: snel en eenvoudig monteren, ook op bestaande PVC, PE en PP-systemen

Bewezen stil

Bij een installatie hebben verschillende factoren invloed op het geluid. Denk aan de materiaalkeuze, plaatsing van de schacht en de positie van de leidingen. DYKA Sono is duidelijk stiller dan standaard PVC. Dit is duidelijk in beeld gebracht door Sorama. Nieuwsgierig? Lees verder over het bewezen stille resultaat.

Installatiegemak van DYKA Sono

Het bekende PVC-materiaal van DYKA Sono laat zich eenvoudig installeren. Ook kunt u het moeiteloos aansluiten op andere materialen zoals PP en PE.

Dankzij de ruberringverbinding, die bovendien expansieproblemen ondervangt, is DYKA Sono snel te monteren. Omdat de ring gefixeerd is in het hulpstuk, kan die niet verschuiven.

Technisch advies nodig? Neem contact met ons op

Meer weten over DYKA Sono? Bekijk de producten, bezoek een van onze filialen of neem contact op met onze afdeling Engineering & Consultancy, bel naar 0521 534 470 of stuur een e-mail naar biri@dyka.nl. Wij staan voor u klaar!