Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Duborain Rainbox Cube Core kratten toebehoren

Maakt u gebruik van de Duborain Rainbox Cube Channel kratten of de Duborain Rainbox 3S kratten? Dan heeft u ook een aantal toebehoren nodig om deze regenwaterafvoer oplossing goed uit te kunnen voeren.

Lees meer
Actieve filters: 5,25 x 100m Verwijder dit artikel
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
  1. Geotextiel HF180 Woven op rol 5,15m groen R=25m
    Geotextiel op rol
    Artikelnummer 240-1253-1050
    Vanaf € 479,74
Actieve filters: 5,25 x 100m Verwijder dit artikel
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
Bij DYKA vindt u het juiste materiaal voor de Duborain Rainbox Cube Core, zoals aansluitplaten, Rainbox Cube Core bodemplaten en Rainbox Cube deuvels.

Rainbox Cube Core kratten eenvoudig installeren

Bij de plaatsing van de infiltratiekratten speelt een stabiele bodem een grote rol. Plaats na het oplijnen van de grond daarom de Duborain PP Rainbox Cube Core bodemplaat (maatvoering 800x800x40mm) op het geotextiel. Deze gebruikt u ook aan het begin van elk nieuwe niveau. Vervolgens plaatst u de kratten op de bodemplaat. Gebruik de Duborain Rainbox PP Cube deuvels om het geheel met elkaar te verbinden. Dicht, voordat u het geotextiel of geomembraan aanbrengt de Duborain PP Rainbox Cube Core eindplaat aan. Hiermee verbindt u alle kratten en wordt het geheel een extra stevige constructie. Met de aansluitplaat van PVC verbindt u de infiltratiekratten met het gewenste leidingsysteem. Deze zijn geschikt voor aansluitleidingen van 160, 200, 250, 315, 400 en 500 mm.