Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Duborain Rainbox Cube Core kratten toebehoren

Maak je gebruik van de Duborain Rainbox Cube Channel kratten of de Duborain Rainbox 3S kratten? Dan heb je ook een aantal toebehoren nodig om deze regenwaterafvoer oplossing goed uit te kunnen voeren.
Lees meer
Actieve filters: 160 mm Verwijder dit artikel
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
  1. Duborain PVC Rainbox Cube aansluitplaat 315mm grijs
    Duborain Rainbox Cube aansluitplaat
    Artikelnummer 240-1253-1040
    Vanaf € 202,76
Actieve filters: 160 mm Verwijder dit artikel
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
Bij DYKA vind je het juiste materiaal voor de Duborain Rainbox Cube Core, zoals aansluitplaten, Rainbox Cube Core bodemplaten en Rainbox Cube deuvels.

Rainbox Cube Core kratten eenvoudig installeren

Bij de plaatsing van de infiltratiekratten speelt een stabiele bodem een grote rol. Plaats na het oplijnen van de grond daarom de Duborain PP Rainbox Cube Core bodemplaat (maatvoering 800x800x40mm) op het geotextiel. Deze gebruik je ook aan het begin van elk nieuwe niveau. Vervolgens plaats je de kratten op de bodemplaat. Gebruik de Duborain Rainbox PP Cube deuvels om het geheel met elkaar te verbinden. Dicht, voordat je het geotextiel of geomembraan aanbrengt de Duborain PP Rainbox Cube Core eindplaat aan. Hiermee verbind je alle kratten en wordt het geheel een extra stevige constructie. Met de aansluitplaat van PVC verbind je de infiltratiekratten met het gewenste leidingsysteem. Deze zijn geschikt voor aansluitleidingen van 160, 200, 250, 315, 400 en 500 mm.