Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Duborain inlaat

Bij de aanleg van een riolering is het niet alleen belangrijk dat u het water op de juiste manier transporteert, maar ook de aansluitingen naar de verschillende leidingsystemen goed regelt. DYKA biedt hiervoor oplossingen in de vorm van inlaten van Duborain. Deze inlaten van Duborain zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er is altijd een geschikte optie voor elke buitenriolering.

Lees meer
Actieve filters: manchetmof Verwijder dit artikel
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina
  1. Ultra Kyma PP Inlaat DN300x160mm SN8 zwart
    Ultra Kyma inlaten
    Artikelnummer 240-1250-0050
    Vanaf € 75,31
Actieve filters: manchetmof Verwijder dit artikel
Tonen als Rasterweergave Lijstweergave
Van hoog naar laag sorteren
Items per pagina

PP-inlaat met KOMO-keur

De aanleg van een buitenriolering kan een intensieve klus zijn. DYKA helpt u dan ook graag om deze werkzaamheden een stuk eenvoudiger te maken. De Ultra Kyma PP-inlaat van Duborain monteert u eenvoudig op de rioleringsbuis met behulp van een gatzaag en een schroevendraaier. Deze vindt u ook in het assortiment van DYKA. De Ultra Kyma PP-inlaat van Duborain wordt geleverd met rubbermanchet, PP mofinzetstuk en korte en lange schroeven. In ons assortiment vindt u deze inlaat voor gebruik bij een buisdiameter DN250 tot en met DN800. Alle artikelen zijn voorzien van een KOMO-keurmerk. Het is mogelijk de aansluiting van 160 mm te verkleinen met een verloopring. Liever de montage van de inlaat uit handen geven? In dat geval is het ook mogelijk deze werkzaamheden door DYKA uit te laten voeren. U krijgt de oplossing dan kant-en-klaar geleverd.

Duborain PVC Knevelinlaat

Met de PVC knevelinlaat van Duborain biedt DYKA u niet alleen een zeer handige, maar ook efficiënte manier om het regenwater te beheren in elke situatie. De plaatsing van deze oplossing gaat eenvoudig door de inlaat op de buis te plaatsen en de hendels naar beneden te drukken. Deze knevelinlaat van Duborain is geschikt voor buizen van klasse 41/SN en 34/SN 8 (zowel Ultra-3 als volwandig) en is ook leverbaar met zettingsconstructie (zetting 50mm). Verkrijgbaar voor de buisdiameter van 200 mm tot en met 630 mm.