Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Li-Lo regenwatertanks

Het beschikbare drinkwater zal in de toekomst schaarser en dus steeds kostbaarder worden. Daarom is het verstandig om hier nu al op in te spelen en zoveel mogelijk gebruik te maken van regenwater. DYKA heeft een aantal verschillende regenwateroplossingen, zoals de Li-Lo regenwatertanks van Duborain.

Lees meer
Geen artikelen gevonden voor deze selectie.
Deze regenwatertanks hebben genoeg capaciteit om een grote hoeveelheid hemelwater op te slaan. Zo kunt u het water hergebruiken voor het doorspoelen van het toilet, of voor het besproeien van uw tuin. Door het lichte gewicht is het mogelijk om deze regenwateroplossing in te bouwen zonder gebruik te maken van zware graafmachines en bouwkranen.

De handige ondergrondse regenwatertank

De Li-Lo regenwatertank van Duborain is verkrijgbaar in een aantal verschillende uitvoeringen. Zo vindt u bij DYKA tanks met een capaciteit van 1500, 3000, 5000 en 7500 liter. Deze regenwatertanks zijn gemaakt van kunststof. Dit heeft een aantal voordelen voor u. Door het lichte gewicht van het materiaal is het een stuk eenvoudiger om de tank te plaatsen. In dit geval bent u niet afhankelijk van zware kranen. Daarnaast zijn de ondergrondse regenwatertanks zeer eenvoudig in onderhoud. De gladde wanden reinigt u zeer eenvoudig. Alle Li-Lo regenwatertanks van Duborain beschikken over een deksel van PE. Tip: De specificaties van de regenwatertanks zijn exclusief de ruimte voor het mangat. Houd daarom rekening met 315 mm extra hoogte.