Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Hergebruik regenwater met betonnen regenwatertanks van Duborain

De betonnen regenwatertank van Duborain is een van de oplossingen die DYKA biedt op het gebied van regenwater opslaan, beheren en hergebruiken. Deze regenwatertank plaatst u eenvoudig op de gewenste locatie.

Lees meer
Geen artikelen gevonden voor deze selectie.
Alle betonnen regenwatertanks worden stekkerklaar geleverd. De tank is tijdens de productie al voorzien van aangesloten onderdelen, zodat u deze direct kunt gebruiken. Deze oplossing is geschikt voor gebruik bij woningen en industriële toepassingen.

Regenwater hergebruiken

Per dag gebruiken we per persoon ongeveer 175 liter drinkwater. Om dit verbruik terug te dringen, kunt u op veel momenten in plaats daarvan regenwater gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn het doorspoelen van het toilet of het water dat u voor de wasmachine gebruikt. DYKA biedt een aantal duurzame oplossingen voor het hergebruik van regenwater op elke locatie. Gebruik voor het opvangen, bufferen en overstorten van het regenwater in gebieden met een hoge grondwaterstand onze betonnen regenwatertanks. Deze leveren wij op elke gewenste locatie.

Capaciteit betonnen regenwatertanks

De Duborain Betonnen Combitank heeft een capaciteit van 2500 liter en is geschikt voor gebruik bij hoge grondwaterstanden. Door de efficiënte productie is deze tank al voorzien van alle benodigde componenten, zoals een pomp. De pomp is geheel geluidsarm. De betonnen regenwatertank is stekkerklaar wanneer deze bij u op de gewenste locatie wordt geleverd. U hoeft alleen de suppletie-unit aan te sluiten op het waterleidingnet en de stekkers in het stopcontact te steken. Daarnaast is het ook mogelijk onze specialisten in te schakelen voor de installatie van de regenwatertanks. Gaat uw voorkeur uit naar betonnen regenwatertanks met meer capaciteit? Breid dan de tank uit met de koppeltanks Duborain Betonnen Combitank model K of de Duborain Betonnen blinde koppeltank. Beide tanks hebben een maatvoering van 2500 liter. De combitank model K heeft extra aansluitingen. Hierdoor is het mogelijk extra blinde tanks (zonder pomp) te koppelen en ontstaat een groter opslagvermogen. Let op: Het regenwater is niet geschikt voor persoonlijke consumptie. Breng de omgeving hiervan op de hoogte door bij elk aansluitpunt van de regenwatertanks het Duborain Signaleringsbord te bevestigen.

Regenwateroplossingen voor elke specifieke situatie

DYKA levert maatwerk, zodat u optimaal gebruik kunt maken van regenwater. Wanneer u regenwater gebruikt voor het doen van de was, is er het Duborain Wasmachine fijnfilter. Deze haalt ook de kleinste vaste deeltjes uit het hemelwater en verlengd daarmee de levensduur van uw wasmachine. Wilt u graag een oplossing op maat? Of meer informatie over de regenwateroplossingen van Duborain? Neem dan contact op met de specialisten van DYKA. Wij sturen u graag onze Duborain folder op aanvraag toe.