Vacurain Fix UV systeem

Vacurain Fix UV systeem

Het Vacurain systeem werkt volgens het UV-principe om regenwater snel van grote platte daken af te voeren. Het regenwater stroomt naar de standleiding, die gezien kan worden als de motor van het systeem. Bij voldoende wateraanbod vult de leiding zich 100% met water. Dan ontstaat er een onderdruk en vervolgens een zuigende werking van het systeem waardoor het regenwater supersnel wordt afgevoerd. Het Vacurain Fix UV-systeem bestaat uit PE-buizen en hulpstukken, die een diameter kunnen hebben van...

Het Vacurain systeem werkt volgens het UV-principe om regenwater snel van grote platte daken af te voeren. Het regenwater stroomt naar de standleiding, die gezien kan worden als de motor van het systeem. Bij voldoende wateraanbod vult de leiding zich 100% met water. Dan ontstaat er een onderdruk en vervolgens een zuigende werking van het systeem waardoor het regenwater supersnel wordt afgevoerd.

Het Vacurain Fix UV-systeem bestaat uit PE-buizen en hulpstukken, die een diameter kunnen hebben van 40 tot en met 315 mm. De PE-buizen hebben een vaste expansie, die met speciale beugels op gefixeerde punten wordt opgevangen.

Voordelen Vacurain Fix

PE heeft verschillende sterke eigenschappen. Het is bij normale temperaturen onbreekbaar en het heeft bij extreem lage temperaturen een grote weerstand tegen stoten. PE is taai en buigzaam. Het materiaal is bovendien bestand tegen hoge temperaturen en is chemisch- en vorstbestendig.

Contact

Wilt u graag advies over Vacurain? Neem dan direct contact op met onze medewerkers van Engineering & Consultancy. Stuur een e-mail naar: vacurain.nl@dyka.nl of bel
0521-5349 11.

DYKA biedt ook het PVC-leidingsysteem Vacurain Flex aan. Lees meer >