Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Strabag verhoogt efficiëntie in Roerdalen met DykaMag

De gemeente Roerdalen voert momenteel een reconstructie van de Roermondseweg uit. Aannemer Strabag voert de werken uit. Om alles efficiënt te laten verlopen, koos Strabag er voor een DykaMag mobiel magazijn op de bouwplaats te zetten.

Na een gesprek met de account manager van DYKA waren de voordelen van DykaMag voor Strabag meteen duidelijk. "We hebben geen extra kosten aan filiaalritten en we hebben een voorraadlocatie op het werk", zegt Ralf Simons van Strabag. "De service van DYKA ontzorgt ons echt." Uitvoerder Dirk Aerts vult aan: "Op het einde van de werkdag blijven er geen overschietende producten op de bouwplaats liggen. Dankzij een hoge servicelevel genieten we van een compleet voorraadbeheer".

Carlo van Schijndel, acccount manager bij DYKA vertelt hoe de DykaMag service de problemen van de klant opvangt. “We plaatsen een grote werfcontainer bij de klant. Die is gevuld met allerlei onderdelen, hulpstukken en buizen die de klant op regelmatige basis nodig kan hebben. Bij manco’s tijdens de uitvoering, haalt de klant gewoon het nodige stuk uit de container. Met een barcodescanner kan de klant inlezen welke stukken zijn gebruikt. Bij DYKA kunnen we dan perfect nakijken wanneer de container automatisch bijgevuld moet worden.”

Het DYKAMag concept is een mooi voorbeeld van de slimme oplossingen van DYKA. Het is kostenefficiënt, ecologisch en bijzonder gebruiksvriendelijk.

 

Voor de DYKAMag folder, klik hier .

Voor meer informatie over DYKAMag, klik hier.

Voor meer informatie over aannemer Strabag, klik hier.