Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Prefab voor tapwater en CV

DYKA biedt een breed portfolio met prefab mogelijkheden. Ook voor tapwater en CV leidingen hebben we allerlei prefab-opties. Prefab helpt u om in minder tijd en met minder mensen een installatie op te leveren.

Prefab met hoge kwaliteitseisen

Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze producten en diensten. Doordat de prefab-sets in onze fabriek gemaakt worden, zijn er geen invloeden van weersomstandigheden. De leidingen worden op maat geknipt, gekalibreerd en afgedopt. Vervolgens wordt de pers- of steekverbinding gemaakt. Uiteraard alles op basis van de richtlijnen van de producenten Henco en TECE. DYKA kiest voor deze twee A-merken omdat we alleen willen werken met de juiste materialen voor onze klanten.

Kies de bezorglocatie

Nadat de set gereed is gemaakt, kan het bezorgd worden op de door u gekozen locatie. Door de sets bijvoorbeeld direct op de bouwplaats te laten bezorgen, bespaart u ook nog op logistieke voorbereiding en opslagkosten.

Combineer materialen voor uw project

Daar waar water aangevoerd wordt, moet het uiteraard ook weer worden afgevoerd. Met een combinatie van prefab sets voor tapwater en riolering heeft u alles voor uw project bij elkaar. Omdat alle sets gelabeld zijn per locatie in het project, is het ter plaatse snel en makkelijk werken. Bekijk alle prefab mogelijkheden. 

Bestellen en contact

Wilt u prefab bestellen of wilt u technisch advies voor uw project? Neem dan contact op met onze professionals van de Engineering & Consultancy afdeling. We helpen u graag verder.

Stuur een e-mail naar prefab@dyka.nl of bel: 0521 53 44 70.