Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Service

Reken- en tekenwerk, dimensionering of gewoon problemen waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt. DYKA kan u met ál dit soort technische zaken helpen. Wij geven technisch advies op maat, beschikken over een eigen BIM specialist en komen graag bij u langs om u ter plekke van een expertadvies te voorzien. Bovendien zijn wij hét adres voor een goede praktijkgerichte training voor u of uw personeel!

Technisch advies op maat

Het aanleggen van kunststof leidingsystemen is een vak apart. DYKA kent dit vak in al haar facetten. Onze "in-huis" kennis en ervaring is zeer uitgebreid. Klanten die de technische specificaties van hun project aan DYKA’s afdeling Engineering & Consultancy toevertrouwen besparen dan ook veel tijd en geld. Deze afdeling, ons "in-huis ingenieursbureau", verricht al het benodigde reken- en tekenwerk. Ook het ontwerp van complete leidingsystemen of maatwerk is hier in goede handen. Een team van ervaren medewerkers ondersteunt u bij de realisatie van uw project en neemt desgewenst al het papierwerk uit handen.

BIM: het Bouw Informatie Model

Het Bouw Informatie Model is een van de vele standaarden die door DYKA wordt ondersteund. Het DYKA AIR ventilatiesysteem was bijvoorbeeld al in BIM ingevoerd voordat de producten zelfs leverbaar waren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die DYKA u kan bieden?  Neem dan contact op met onze BIM specialist.

Onze buitendienst: technisch en commercieel adviseurs

Onze adviseurs kunnen u in alle stadia van de bouw en aanleg van technisch advies voorzien.
Zij komen bij u langs om mee te denken en u te ondersteunen bij het ontwerp, de aanleg en oplevering van projecten. Deze service is er voor zowel de Woning- & Utiliteitsbouw als de Grond-, Weg- en Waterbouw. U bent dan verzekerd van een optimaal aangelegd en probleemloos werkend leidingsysteem.

Onze rayonmanagers of salesengineers komen graag bij u op het werk om u te ondersteunen met advies op maat. Zij vertellen u meer over de toepassing van onze producten, maar geven ook instructies voor de verwerking van uw kunststofleidingsystemen. Daarbij kunt u denken aan het lijmen van de diverse typen PVC materialen of het lassen van PE.

U kunt onze rayonmanagers en salesengineers bereiken via de volgende telefoonnummers en e-mailadressen:

 

Grond-, Weg- en Waterbouw:

Tel. 0521-534480 

of buri@dyka.nl

Woning- & Utiliteitsbouw: 

Tel. 0521-534470 

of biri@dyka.nl