Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Opvangen

Regenwater kanaliseren naar een infiltratieoplossing, kan pas als dat regenwater eerst opgevangen wordt. Daarvoor biedt Duborain u verschillende oplossingen. Dakafvoeren, lijnafwatering en kolken. Voor elk soort probleem is steeds de juiste methode beschikbaar.

Hét volvulsysteem voor regenwaterafvoer op platte daken

UV-dakafvoersystemen of volvulsystemen zijn ideaal voor grote platte daken. Ze zuigen het regenwater letterlijk van het dak.

Lijnafwatering nodig voor grote oppervlaktes?

Lijnafwatering is ideaal voor het opvangen van regenwater over grote oppervlaktes. Bijkomend voordeel is het esthetisch aspect. Lijnafwatering gaat naadloos op in de omgeving.

Regenwater opvangen met V-flow? DYKA heeft de oplossing

V-flow verticale infiltratiesystemen hebben een ingebouwde kolk voor het opvangen van water. Met een V-flow koopt u dan ook een compleet systeem dat regenwater opvangt, filtert, bergt en infiltreert.

Vind hier kolken voor het opvangen van regenwater

Duborain kolken geven visueel met een waaiermotief of met de tekstaanduiding ‘infiltratie’ aan dat water in de bodem geïnfiltreerd wordt. Ze bieden bovendien een gemakkelijk toegankelijk reinigings- en controlepunt.

Dakgoten afvoeren regenwater

Dakgoten in verschillende vormen en maten zijn een belangrijke bescherming voor uw gevel en terrein op de begane grond. Ze voorkomen waterschade en verzakkingen.

Aanvraagformulier Vacurain

Voor snelle afvoer van regenwater van platte daken kiest u voor Vacurain. Vul het handige aanvraagformulier in en ontvang snel een offerte met tekening.