Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Mechanische ventilatie

Als u verse lucht natuurlijk wilt toevoeren en mechanisch wilt afvoeren, kies dan voor het ventilatiesysteem van Duco. De ventilatiekanalen van DYKA en de stille, energiezuinige ventilatoren van Duco resulteren in een robuust totaalconcept met veel installatiegemak en een optimaal comfort voor de eindgebruiker.

De Ducobox ventilatieboxen behoren tot de stilsten in hun klasse en dragen bij aan een aanzienlijke EPC-verlaging. Of u nu kiest voor het Duco C System , Duco CO² System , Duco RH System , Duco Comfort System  of Duco Comfort Plus System  de combinatie van de DYKA Air ventilatiekanalen samen met het Duco ventilatiesysteem garandeert een gezonde en natuurlijke ventilatie volgens Systeem C.

Totaaloplossing voor een gezond binnenklimaat

De Ducobox wordt aangestuurd door CO2 en vochtsensoren zodat er enkel geventileerd wordt wanneer dat nodig is. Het ventilatiekanalensysteem van DYKA heeft aandacht voor kwaliteit, geluid, energiebesparing, onderhoud en een gezond binnenklimaat. De stille, energiezuinige ventilatoren van Duco maken het systeem compleet.

DYKA begeleidt het project vanaf ontwerp tot uitvoering met service en technische ondersteuning. Kortom de perfecte totaaloplossing voor een optimaal binnenklimaat. DYKA Air en Duco: een ventilatiesysteem in optima forma!

Advies nodig over mechanische ventilatie? Neem contact met ons op:

Wilt u advies over de juiste keuze van het ventilatiesysteem voor uw project? Neem dan contact op met de afdeling Engineering & Consultancy. Onze specialisten helpen u graag verder.

E-mail naar: dyka-air@dyka.nl of bel: 0521 – 53 49 11.