Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Ventilatie

De luchtkwaliteit binnenshuis is maar al te vaak beneden peil. Door steeds beter te isoleren en luchtdicht te bouwen kan de vervuilde lucht die binnenshuis ontstaat, de woning niet verlaten. Daarom ontwikkelde DYKA het revolutionaire ventilatiekanalensysteem DYKA AIR. Creëer met DYKA AIR niet alleen een gezond leefklimaat maar bespaar ook energie voor de woning. Het innovatief ontwerp en de betrouwbaarheid van de robuuste kunststof kanalen bieden u tal van voordelen.
 

Referentieproject DYKA: Kunststof ventilatiekanalen voor luxe appartementen

Nog niet eerder werkten deze installateurs met kunststof voor ventilatiekanalen. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees het in dit referentieverhaal.

Aannemer Jorritsma Bouw kiest voor DYKA Air

Aannemer Jorritsma Bouw heeft aan de rand van de historische binnenstad van Bolsward 39 appartementen, 27 huurappartementen en 12 koopappartementen gerealiseerd In deze projecten is het DYKA Air ventilatiekanalensysteem toegepast.