Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Vacurain

Vacurain Flex referentieproject Zuidberg

Zuidberg installeerde een Vacurain systeem wat het hemelwater afvoert van ruim 11000 m2 dakoppervlak. De nadruk lag op duurzaamheid en efficiëntie.

EDCO Deurne

In Deurne heeft Heesmans Installatietechniek B.V. uit Helmond een enorm hallencomplex gebouwd voor EDCO. Bij dit mega-project is DYKA's VACURAIN systeem toegepast. Dit was niet de eerste keer dat Heesmans met Vacurain werkte.

Vacurain Flex voor fabriekshal in Coevorden

"Wij kennen het Vacurain-systeem door en door. Dus toen wij ook gevraagd werden om de hemelwaterafvoer te verzorden voor de volgende nieuwbouw voor Intergas, was de keuze voor ons snel gemaakt." Jaap Visscher, Siebert Installatietechniek. Lees meer....

Referentieproject Vacurain Fix in Zuidwolde

Een nieuw bedrijfspand voor een supermarkt, uitzendbureau en snackbar in Zuidwolde. Het flinke dakoppervlak vraagt om snelle regenwaterafvoer. Vacurain Fix biedt de oplossing.

Project DYKA: Hemelwaterafvoer bedrijfshal Van der Sluis

Snelle hemelwaterafvoer maar toch een strakke uitstraling van het pand: dat was de opdracht voor de nieuwe bedrijfshal van Van der Sluis Constructie. Lees meer.

Vacurain systeem voor bol.com

Op het grote, platte dak van bol.com wordt regenwater snel afgevoerd én slim gebruikt dankzij het Vacurain-systeem.