Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Praktische oplossingen en handige tips voor regenwaterbeheer

Ondergelopen tuinen, terrassen en straten laten duidelijk het gevolg zien van regenwater geen natuurlijke weg kan vinden naar de bodem. Het groen verliest het steeds vaker van steen in de voor- en achtertuin. Door deze verharding komt veel regenwater direct in de riolering terecht, die zulke grote hoeveelheden niet aankan. Steeds vaker wordt gezocht naar praktische oplossingen om verstandiger met regenwater om te gaan. Een goede reden om extra aandacht te geven aan dit thema.

Themakrant

Om u een overzicht te geven verzamelden wij alle praktische oplossingen en handige tips in één themakrant. Zo blijft u op de hoogte van de mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van integraal waterbeheer rondom de woning.

Bekijk de themakrant

Wij informeren en adviseren u graag en hebben alles in huis om u snel en goed van dienst te kunnen zijn. In onze filialen werken deskundige mensen die u graag verder helpen. Neem contact met ons op.