Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Geluidsarme binnenriolering

Een fijne woonomgeving creëren voor bewoners? Dan is stilte een belangrijke eis. Leidinggeluiden worden als zeer storend ervaren. Voorkom deze overlast met geluidsarme binnenriolering van DYKA. Het bevordert niet alleen het wooncomfort, deze oplossing biedt ook een antwoord op wettelijke regels en bouwnormen en is bovendien een duurzame oplossing.

Referentieproject van ponton naar hotel

De herbestemming van een ponton tot hotel in Dordrecht met de producten van DYKA.

936 studentenwoningen Campus Diemen Zuid

In Diemen-Zuid is afgelopen jaar hard gewerkt aan de ombouw van vijf leegstaande kantoorpanden naar een compleet uitgeruste campus met o.a. 936 appartementen voor studentenhuisvesting. In dit project van Van Wijnen Midden B.V. zijn ook een supermarkt, sportschool, coffeeshop, grand café, restaurant, wasserette, fietsenwinkel/reparatie, kanovereniging, uitzendbureau en pizzeria gerealiseerd. Breman Harderwijk BV mocht hier het installatiewerk verzorgen.

Project Next Building Amstelveen met DYKA Sono

De nieuwe bewoners van Next Building in Amstelveen hoeven zich geen zorgen te maken om geluid van een doorspoelend toilet van de bovenburen. Real Technic paste hier namelijk DYKA Sono toe. Lees meer over dit project.