Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Referentieprojecten

Vacurain Flex referentieproject Zuidberg

Zuidberg installeerde een Vacurain systeem wat het hemelwater afvoert van ruim 11000 m2 dakoppervlak. De nadruk lag op duurzaamheid en efficiëntie.

EDCO Deurne

In Deurne heeft Heesmans Installatietechniek B.V. uit Helmond een enorm hallencomplex gebouwd voor EDCO. Bij dit mega-project is DYKA's VACURAIN systeem toegepast. Dit was niet de eerste keer dat Heesmans met Vacurain werkte.

Vacurain Flex voor fabriekshal in Coevorden

"Wij kennen het Vacurain-systeem door en door. Dus toen wij ook gevraagd werden om de hemelwaterafvoer te verzorden voor de volgende nieuwbouw voor Intergas, was de keuze voor ons snel gemaakt." Jaap Visscher, Siebert Installatietechniek. Lees meer....

Referentieproject Vacurain Fix in Zuidwolde

Een nieuw bedrijfspand voor een supermarkt, uitzendbureau en snackbar in Zuidwolde. Het flinke dakoppervlak vraagt om snelle regenwaterafvoer. Vacurain Fix biedt de oplossing.

Project DYKA: Hemelwaterafvoer bedrijfshal Van der Sluis

Snelle hemelwaterafvoer maar toch een strakke uitstraling van het pand: dat was de opdracht voor de nieuwe bedrijfshal van Van der Sluis Constructie. Lees meer.

Vacurain systeem voor bol.com

Op het grote, platte dak van bol.com wordt regenwater snel afgevoerd én slim gebruikt dankzij het Vacurain-systeem.

Referentieproject DYKA: Kunststof ventilatiekanalen voor luxe appartementen

Nog niet eerder werkten deze installateurs met kunststof voor ventilatiekanalen. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees het in dit referentieverhaal.

Aannemer Jorritsma Bouw kiest voor DYKA Air

Aannemer Jorritsma Bouw heeft aan de rand van de historische binnenstad van Bolsward 39 appartementen, 27 huurappartementen en 12 koopappartementen gerealiseerd In deze projecten is het DYKA Air ventilatiekanalensysteem toegepast.

Referentieproject van ponton naar hotel

De herbestemming van een ponton tot hotel in Dordrecht met de producten van DYKA.

936 studentenwoningen Campus Diemen Zuid

In Diemen-Zuid is afgelopen jaar hard gewerkt aan de ombouw van vijf leegstaande kantoorpanden naar een compleet uitgeruste campus met o.a. 936 appartementen voor studentenhuisvesting. In dit project van Van Wijnen Midden B.V. zijn ook een supermarkt, sportschool, coffeeshop, grand café, restaurant, wasserette, fietsenwinkel/reparatie, kanovereniging, uitzendbureau en pizzeria gerealiseerd. Breman Harderwijk BV mocht hier het installatiewerk verzorgen.

Project Next Building Amstelveen met DYKA Sono

De nieuwe bewoners van Next Building in Amstelveen hoeven zich geen zorgen te maken om geluid van een doorspoelend toilet van de bovenburen. Real Technic paste hier namelijk DYKA Sono toe. Lees meer over dit project.

Maatwerk: nhow hotel Amsterdam RAI

Het nieuwe nhow hotel naast de Amsterdam RAI is bijzonder in alle opzichten. Dat vraagt om maatwerk voor de installaties.

De waterboot

De Waterboot B.V. te Zaandam verzorgt de levering van drinkwater aan zeeschepen. Onlangs is de vloot uitgebreid met een nieuwe waterboot de 'WABO 3'. Maar voordat dit zover was mocht DYKA een aantal leidingen aanbrengen van HDPE.

Bloembollenkwekers blij met DYKA leidingsysteem

Voor Construction B.V. te Avenhorn was de capaciteit van het huidige waterleidingnet ontoereikend voor de bloembollenteelt. Er werd besloten tot de aanleg van een extra waterleidingnetwerk.

Ruimte voor de Waal

Miljoenen liters water stromen dagelijks door de Waal waarbij de rivier regelmatig 's winters buiten haar oevers treedt. Op smalle punten levert dit problemen op.

DykaGrip overtuigt drinkwatermaatschappij

Het drinkwaterbedrijf voerde onlangs geslaagde testen uit voor de invoering van een nieuwe trekvaste koppeling, de DykaGrip. Groot voordeel is dat deze koppeling lekvrij is en zich heel eenvoudig laat plaatsen. 

DYKA halveert aantal benodigde druksteekmoffen in Makkum

In opdracht van Wetterskip Frylan, installeerde aannemer DVJ Infra en Milieu onlangs in Makkum 6,7 kilometer persleiding.

DykaGrip Vissers Ploegmakers

DYKA's nieuwe trekvaste DykaGrip koppelingen bespaarden Vissers Ploegmakers veel tijd in dit project.

Referentie Veghel Rainbox Cube Channel

DYKA levert totaaloplossing aan gemeente Meierijstad: systeemvoorstel, ontwerp, riolering en infiltratieveld.

DYKA infiltreert bij Technische Unie

Om de parkeerterreinen rondom de nieuwe vestiging van Technische Unie droog te houden installeerde Spronk Infra in opdracht van Pleijsier Bouw een groot aantal Rainbox 3S Infiltratiekratten. Lees hier meer over in dit artikel.

Gorinchem kiest DykaMax

Levensduur van 100 jaar overtuigt Gorinchem te kiezen voor DykaMax inspectieput.

Prefit referentie Leeuwarden

De gemeente Leeuwarden kiest resoluut voor Prefit