Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Geluidsarme binnenriolering

Een fijne woonomgeving creëren voor bewoners? Dan is stilte een belangrijke eis. Leidinggeluiden worden als zeer storend ervaren. Voorkom deze overlast met geluidsarme binnenriolering van DYKA. Het bevordert niet alleen het wooncomfort, deze oplossing biedt ook een antwoord op wettelijke regels en bouwnormen en is bovendien een duurzame oplossing.

Eenvoudige installatie DykaSono

Beheersing van geluid van installaties hangt van vele factoren af. Weten hoe dit voor uw project is? Wij adviseren u graag.

DykaSono: bewezen stil

Beheersing van geluid van installaties hangt van vele factoren af. Weten hoe dit voor uw project is? Wij adviseren u graag.

Zware omstandigheden, stil PP: DykaStil

Wanneer de binnenriolering zwaar en intensief belast wordt, in professionele omgevingen zoals ziekenhuizen of hotels, dan dringt zwaarder materiaal zich op. DykaStil gaat verder waar andere oplossingen stoppen.

Solide na-isolatie met DykaSol

Akoestische en thermische na-isolatie bij reeds geplaatste binnenriolering? Het kan met DYKASol.

Geluidsarme binnenriolering wetgeving bouwbesluit

Een geluidsarme riolering is fijn voor uzelf en uw buren. Maar wat zegt de wet hierover? In Nederland is vooral het Bouwbesluit van toepassing.