DYKA service

 1. Ontdek de voordelen van prefab

  Producten op maat

  Ontdek de voordelen van prefab

  Prefab biedt vele voordelen. Zo kan er sneller gewerkt worden met behoud van kwaliteit. Maar dat niet alleen. Bekijk wat prefab u nog meer op kan leveren.

  Lees meer
 2. Bestekteksten

  Technisch advies

  Bestekteksten

  DYKA biedt bestekteksten aan voor ons hele assortiment. Stel de bestekteksten samen voor uw project.

  Lees meer
 3. Filiaal bij u in de buurt

  Altijd bereikbaar en dichtbij

  Filiaal bij u in de buurt

  Met een uniek netwerk van filialen is DYKA altijd bij u in de buurt. In de filialen vindt u een breed assortiment producten en handige probleemoplossers. En met deskundige medewerkers die u graag willen adviseren.

  Lees meer
 4. Producten laten bezorgen of afhalen bij een filiaal?

  Logistieke service

  Producten laten bezorgen of afhalen bij een filiaal?

  U wilt efficiënt werken. Producten bij de hand hebben wanneer u ze nodig heeft en snel een oplossing vinden als u tegen een probleem aanloopt. DYKA biedt diverse mogelijkheden voor het afhalen of laten bezorgen van producten. 

  Lees meer
 5. Efficiënt werken met maatwerk

  Producten op maat

  Efficiënt werken met maatwerk

  Wilt u makkelijk, snel en foutloos kunnen werken? Onze gecertificeerde medewerkers en uitgebreide productiefaciliteiten zorgen samen voor de beste en snelst geprefabriceerde leidingsystemen in de markt.

  Lees meer
 6. Advies van experts

  Technisch advies

  Advies van experts

  Reken- en tekenwerk of problemen waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt. DYKA helpt u hier graag mee. Niet alleen onze medewerkers op de filialen maar ook van de afdeling Engineering & Consultancy. 

  Lees meer
 7. DYKAMAG: het mobiele magazijn

  Logistieke service

  DYKAMAG: het mobiele magazijn

  Het succes van grote projecten wordt vaak bepaald door efficiëntie. Is het benodigde materiaal op tijd aanwezig? Daarom denken wij graag met u mee. Standaard hulpstukken en effectieve probleemoplossers heeft u met een DYKAMAG altijd op voorraad.

  Lees meer
 8. Mijn DYKA, makkelijk online bestellen

  Altijd bereikbaar en dichtbij

  Mijn DYKA, makkelijk online bestellen

  Met Mijn DYKA maken we het zakendoen met DYKA nog eenvoudiger. Al uw informatie is actueel, goed toegankelijk en wordt overzichtelijk weergegeven. Of het nu gaat om lopende bestellingen, facturen, offertes of contracten. Ervaar het zelf.

  Lees meer
 9. DYKA Prefit: minder overlast, tijd en kosten

  Producten op maat

  DYKA Prefit: minder overlast, tijd en kosten

  DYKA Prefit is een vooruitstrevend concept. Het is een modulaire oplossing die u helpt om buitenriolering sneller aan te leggen, waardoor de sleuf eerder dicht kan. Dit levert niet alleen minder overlast op, maar ook een besparing van tijd en kosten.

  Lees meer