Ontdek de voordelen van DYKA Prefab

Prefab biedt vele voordelen. Zo kan er sneller gewerkt worden met behoud van kwaliteit. Maar dat niet alleen. Bekijk wat prefab u nog meer op kan leveren.

DYKAMAG: het mobiele magazijn

Het succes van grote projecten wordt vaak bepaald door efficiëntie. Is het benodigde materiaal op tijd aanwezig? Daarom denken wij graag met u mee. Standaard hulpstukken en effectieve probleemoplossers heeft u met een DYKAMAG altijd op voorraad.

Producten laten bezorgen of afhalen bij een vestiging

DYKA biedt diverse mogelijkheden om bestelde producten te laten bezorgen. Uiteraard kunt u ze natuurlijk ook afhalen bij de vestiging naar keuze. Wij zetten de mogelijkheden even voor u op een rij

Mijn DYKA, makkelijk online bestellen

Met Mijn DYKA maken we het zakendoen met DYKA nog eenvoudiger. Al uw informatie is actueel, goed toegankelijk en wordt overzichtelijk weergegeven. Of het nu gaat om lopende bestellingen, facturen, offertes of contracten. Ervaar het zelf.

Vestiging bij u in de buurt

Met een uniek netwerk van vestigingen is DYKA altijd bij u in de buurt. In de vestigingen vindt u een breed assortiment producten en handige probleemoplossers. En met deskundige medewerkers die u graag willen adviseren.

DYKA werkt efficiënt met maatwerk

DYKA produceert en levert zeer hoogwaardig maatwerk en levert compleet geprefabriceerde systemen aan, zoals Prefab, DYKAPreFit en ander maatwerkoplossingen. Daarbij staan uw wensen centraal.

DYKA Preft: minder overlast, tijd en kosten

DYKA Prefit is een vooruitstrevend concept. Het is een modulaire oplossing die u helpt om buitenriolering sneller aan te leggen, waardoor de sleuf eerder dicht kan. Dit levert niet alleen minder overlast op, maar ook een besparing van tijd en kosten.

Homerun met DYKA Prefit

Vóór de bouwvak van 2015 legden medewerkers van aannemer J. den Breejen in de toekomstige woonwijk Nassaupark in Hoofddorp per dag een dubbel riool over afstanden van 40 tot 60 meter. Na de vakantie ging diezelfde ploeg in hetzelfde project over op het nieuwe DYKA Prefit. Gevolg: per dag werd 85 tot 95 meter voltooid. Prachtig bewijs van één van de plussen van dit innovatieve systeem voor buitenriolering.

Genereer uw bestekteksten via DYKA

DYKA biedt bestekteksten aan voor ons hele assortiment. Stel de bestekteksten samen voor uw project.

Advies van experts

Reken- en tekenwerk of problemen waar u in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt. DYKA helpt u hier graag mee. Niet alleen onze medewerkers op de filialen maar ook van de afdeling Engineering & Consultancy.