Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Van ontwerp tot realisatie

Waar plaats ik mijn dakafvoer? Welke diameter buizen moet ik gebruiken? Hoeveel trechters moet ik voorzien? Een UV dakafvoersysteem installeren, vereist een goede voorbereiding. DYKA beschouwt het berekenen van de Vacurain dakafvoersystemen én de begeleiding bij het installeren als essentiële onderdelen van de oplossing.

Efficiënte berekeningen

Om het hele dakafvoersysteem efficiënt te berekenen, maakt DYKA gebruik van een speciaal ontwikkeld computerprogramma. Dat berekent een uitgebalanceerd dakafvoerplan: trechterinplantingen, leidingtracés en bijbehorende buisdiameters. De klant krijgt alles netjes op papier. Als de klant alsnog wijzigingen wenst, kunnen we die heel eenvoudig herberekenen en eventuele alternatieven voorstellen. Zo bieden we bij DYKA altijd de meest efficiënte oplossing. 

Technische specialisten

Zodra u een definitieve keuze maakt, bezorgt DYKA het integrale installatieplan samen met de berekeningsnota, materiaalstaat en gedetailleerde offerte. Zo bent u zeker dat u de ideale oplossing installeert. Wij willen trots zijn op ons werk. En dat kan pas als u 100 procent tevreden bent.