Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Isoleren tegen condenseren

Inpandige vacuüm afvoersystemen hebben verschillende voordelen: minder onderdelen, ruimtebesparend en een visueel mooiere afwerking. Maar een inpandige verwerking heeft ook zijn eisen: een goede isolatie om condensatie te voorkomen.

Vacurain Flex referentieproject Zuidberg

Zuidberg installeerde een Vacurain systeem wat het hemelwater afvoert van ruim 11000 m2 dakoppervlak. De nadruk lag op duurzaamheid en efficiëntie.

Efficiënte hemelwaterafvoeren

Om hemelwater af te voeren van grote platte of hellende dakoppervlakten kiest u voor Vacurain Flex of Vacurain Fix. Verzeker u van een hoge afvoercapaciteit, gebruikmakend van kleinere diameter leidingsystemen.

Hemelwaterafvoer platte daken

Een drijfhoogte van 30mm water op het dak, een standleiding van minimum 3 meter hoogte en afwezigheid van lucht in het afvoersysteem. Dat zijn de drie noodzakelijke voorwaarden voor een volvulsysteem voor regenwaterafvoer van het dak.

Vacurain: van ontwerp tot realisatie

Bij DYKA heeft u volop keuze! Zowel voor tradionele toepassingen maar zeker ook voor UV systemen. Een efficiënt dakafvoersysteem opzetten vereist oog voor detail en gespecialiseerde kennis. Daarom beschouwt DYKA het uitvoeren van berekeningen al...

Belangrijke rekenwaarden Vacurain

Voordat u aan de slag gaat met een dakafvoersysteem, is het belangrijk stil te staan bij een aantal parameters die de werking van het systeem beïnvloeden. Wat is de regenintensiteit in een bepaalde regio? Wat is de hoogte van het gebouw?

Vacurain een compleet systeem

Een afvoersysteem voor uw dak stelt u het beste samen uit één compleet systeem. Alle onderdelen sluiten dan mooi op elkaar aan. Zo vermijdt u lekkage en verstopping.

EDCO Deurne

In Deurne heeft Heesmans Installatietechniek B.V. uit Helmond een enorm hallencomplex gebouwd voor EDCO. Bij dit mega-project is DYKA's VACURAIN systeem toegepast. Dit was niet de eerste keer dat Heesmans met Vacurain werkte.

Vacurain systeem voor bol.com

Op het grote, platte dak van bol.com wordt regenwater snel afgevoerd én slim gebruikt dankzij het Vacurain-systeem.