Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

PVC-O

Onder de naam Bi-Oroc biedt DYKA de drinkwatermarkt ook PVC-O leidingen aan. Deze bi-axiaal verstrekte buizen hebben verhoogde mechanische eigenschappen. Zo hebben ze een betere weerstand tegen puntbelasting, schokken, doorboring en breuken. Dat is erg handig op een bouwplaats waar allerlei zwaar, scherp en bewegend materiaal gebruikt en verplaatst wordt.

Hoge pompefficiëntie

Bi-Oroc buizen van PVC-O hebben in vergelijking met klassiek PVC-U een dunnere wand en een grotere binnendiameter. De hydraulische capaciteiten zijn dan ook aanzienlijk beter. Die ligt tussen 15 en 40% hoger dan bij ander materiaal met dezelfde buitendiameter. De uitermate gladde wanden zorgen dan weer voor een hoge pompefficiëntie. Kort samengevat: meer water verplaatsen met minder energie. PVC-O heeft dan ook de beste verhouding tussen investering en beschikbare hydraulische capaciteit.