Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Gemeente Noordoostpolder kiest Ultra Kyma

“In totaal gaat het over meer dan 2 kilometer buis, waarvan een groot deel PP Ultra Kyma buis”, zegt Erik van der Heide van DYKA. “Het project is een combinatie van dienstverlening, advies en uitstekende oplossingen. Zeker omdat we onze klassieke gladwandige PVC buis combineren met de geribde PP Ultra Kyma buis. Het is de eerste keer dat de Gemeente Noord Oost Polder DYKA oplossingen gebruikt. Daar zijn zowel Hellinga als wij bij DYKA bijzonder trots op.”

Lager gewicht, minder kosten

 De Ultra Kyma buis is erg licht en dus makkelijk te plaatsen. Er zijn minder transportkosten en minder zware machines nodig. De plaatsingstijd is ook erg beperkt waardoor alle kosten tot een minimum beperkt blijven. Deze oplossing is ondertussen een standaard op de markt en multi-inzetbaar. Naast DWA-, RWA- en gemengde afvoer, kent deze PP buis toepassingen als DT-riool, IT-riool en zelfs verticale infiltratie.

 

Meer informatie:

Aannemer Hellinga

Ultra Kyma