Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Betrouwbaarheid

Een defecte riolering, kost handenvol geld. Een riolering opnieuw bloot leggen, vraagt immers behoorlijk wat werk. Geld is echter niet de enige motivatie. Ook hinder voor omwonenden of gebruikers is essentieel. Die moet tot een minimum beperkt blijven.

Hoge levensduur

Het hoog belastbaar rioleringsassortiment van DYKA weerstaat alle mogelijke invloeden. Daardoor overstijgt de levensduur ruim de 50 jaar. Dat zeggen we niet zo maar. Onze laboratoria onderwerpen al het DYKA materiaal aan extreme duurzaamheidstesten. We bekijken niet alleen slagvastheid maar ook temperatuurresistentie en chemische invloeden. Zwaar verkeer dat over onze rioleringsbuizen dendert? Onze ULTRA KYMA buizen vervormen nauwelijks dankzij een slim geribbeld design. Onder zware belasting kunnen ze tot 30% van de diameter ingedrukt worden zonder enige beschadiging. Dus als u DYKA rioleringssystemen wil zien, doet u dat best bij plaatsing. Want daarna blijven ze waar ze horen: onder de grond.