Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Technische ondersteuning

DYKA zorgt voor professionele ondersteuning door een ervaren engineering-afdeling. Adviseurs, voorschrijvers, aannemers en installateurs kunnen vertrouwen op gedetailleerd technisch advies. U geeft uw projectgegevens door en DYKA vertaalt dit naar een ontwerptekening en stuklijst. En desgewenst ontvangt u een geprefabriceerd kanalenstelsel, op de door u gewenste locatie.

Compleet kanalenontwerp

Het is belangrijk dat het systeem noch tijdens de bouw, noch tijdens de gebruiksfase aan capaciteit verliest. In combinatie met het geringe onderhoud vormt dat een overtuigend argument voor elke gebouwbeheerder. Samen met u ontleden wij de bestektekeningen en zetten ze om naar een ontwerptekeningen inclusief materialenstaat. Deze ontwerptekening dient als basis voor de offerte en is geen gedetailleerde werktekening. Bij opdracht kunt u de ontwerptekening in AutoCAD-formaat ontvangen. Onze specialisten van de afdeling Engineering & Consultancy zijn sterk in het vertalen van de bestektekening naar een compleet en gedetailleerd kanalenontwerp.

Aanvragen ventilatie advies

Wilt u een offerte aanvragen voor een DYKA Air ontwerp? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier. In het makkelijk te gebruiken Excel-formulier vult u de basisgegevens van uw project in. Er wordt onder andere gevraagd naar de het systeemtype volgens de bouwaanvraag, bouwbesluitberekeningen en welke type vloeren er gebruikt gaan worden. Om de ventilatiebalans berekening of ontwerptekening te kunnen maken zal er bouwkundige gemaatvoerde tekening aangeleverd moeten worden.    

Met dit aanvraagformulier kunt u snel een offerte met ontwerptekening van ons verwachten. Doordat alle projectgegevens bij ons bekend zijn, scheelt dit tijd en is er minder kans op fouten.

Tip voor het formulier: klik op de knop 'voorbeeld' zodat u meteen ziet welke velden er ingevuld moeten worden. Als uw aanvraag compleet is, klikt u op de knop 'PDF + e-mail' of mail het formulier naar: dyka-air@dyka.nl 

U ontvangt van ons de offerte met PDF ontwerptekening. Stuur na akkoord uw bestelling naar: biri@dyka.nl 

Op zoek naar technische ondersteuning voor ventilatie? Neem contact met ons op: 

E-mail naar: dyka-air@dyka.nl of bel: 0521 – 53 49 11. We helpen u graag verder.