Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Nuttig gebruik maken van hemelwater

In Nederland verbruikt de gemiddelde persoon zo’n 120 liter water per dag. Een zeer groot gedeelte van dit verbruik bestaat nog steeds uit drinkbaar water. Voor laagwaardige toepassingen zoals toiletspoeling, wasbeurt voor de auto en het sproeien van de tuin hoeft het kwaliteitsniveau van het ingezette water echter niet zo hoog te zijn.

Een duurzame ecologische investering

Sla hemelwater voor gebruik op in combitanks. Want voor ruim 50% van ons dagelijks verbruik is hemelwater perfect geschikt. Bovendien is hemelwater gratis waardoor u een duurzame ecologische investering kan combineren met een gunstig financieel perspectief.

De combitanks van DYKA zijn gemaakt van beton. Ze hebben een opslagcapaciteit van ongeveer 2500 liter en staan bekend om hun eenvoud. Het enige wat u hoeft te doen is de suppletie-unit aansluiten op het waterleidingnet en de stekkers in het stopcontact steken. Daarna is het systeem helemaal gebruiksklaar.