Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Nieuw: Onze DYKA X-TRA kwartaalfolder!

Een folder vol acties, nieuws & kennis

Deze editie van DYKA X-TRA heeft als thema 'herfst', de uitdagingen die je tijdens dit seizoen tegen kunt komen en de oplossingen die wij hiervoor bieden. Naast handige tips en informatie over onze oplossingen, vind je  een groot aantal handige producten met flinke korting! Scan of klik op de QR-codes en bestel direct.

Onze producten

Uitgelichte acties

DYKA altijd in de buurt

DYKA heeft in totaal 21 vestigingen over heel Nederland. Iedere vestiging bestaat uit een magazijn en shop. U kunt hier uw bestelde producten afhalen of even binnenlopen voor advies.

Laatste nieuwsberichten

Installatie Vakbeurs 2022

Dit jaar zijn wij weer te vinden op de Installatie Vakbeurs op 13, 14 en 15 september, die plaatsvindt in de evenementenhal in Hardenberg. De Installatie Vakbeurs is dé verbindingsplek voor installatietechnieken in Noordoost-Nederland!

Lees meer

DYKA Nederland beleeft recordeditie Open Dag: Meer dan 2.500 bezoekers vieren 65 jaar DYKA Steenwijk

We verwelkomden afgelopen zaterdag onder een stralende zon meer dan 2.500 bezoekers voor onze Open Dag.  Op die manier werd ons 65-jarige bestaan gepast gevierd met een recordaantal bezoekers, die genoten van de rondleiding, animatie en een hapje en drankje.

Lees meer
Meer nieuws