Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Bekijk de nieuwe DYKA X-TRA

In de nieuwste editie van onze DYKA X-TRA vind je diverse nieuwe assortimenten die jouw werk gemakkelijker kunnen maken. De folder is geldig t/m vrijdag 29 maart 2024.
Bestellen was nog nooit zo makkelijk geweest. De digitale folder is namelijk klikbaar en kom je direct bij het gewenste product uit op dyka.nl.

Bekijk de folder

We're Nature's Network

Door water, lucht en andere natuurlijke energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij bij tot een betere wereld. Op die manier gaat er immers minder water of lucht verloren en kunnen wij water of lucht beter opvangen, laten infiltreren, hergebruiken en recyclen.

Meer over Nature's Network

DYKA AIR: al 10 jaar hét bewezen ventilatiesysteem

Een gezond binnenklimaat is van groot belang, zeker in de moderne woningbouw met z’n hoge isolatiewaarden. Dit vraagt om een verfrissende kijk op ventilatiekanalen: betere prestaties, betaalbaar en makkelijk te installeren. Wij helpen je deze uitdaging aan te gaan met hét systeem voor een gezond binnenklimaat: DYKA AIR. Met de betrouwbaarheid van robuuste kunststof kanalen en een innovatief inwendig ontwerp.

Lees meer

Onze producten

Outlet

Ben je op zoek naar de beste deals? In onze outlet vind je diverse aantrekkelijk geprijsde artikelen en bespaar je op kwaliteitsproducten.

DYKA X-TRA

Onze folder vol met acties, nieuws en oplossingen. Bezoek de vestiging en haal ‘m op of blader door de klikbare folder.

Uitgelichte acties

Onze vestigingen

Met  21 vestigingen over heel Nederland zijn we altijd in de buurt. Kom langs voor je producten of advies.

DYKA nieuwsbrief

  • Het laatste nieuws
  • Product updates
  • Tips & tricks

Laatste nieuwsberichten

Kennisevent Wkb

In maart organiseren we in Eindhoven en Amsterdam een evenement.
Samen met WKB-expert Harry Nieman duiken we in de Wet kwaliteitsborging en wat deze wet voor jullie betekent. Ook introduceren we ons nieuwe PP assortiment. 

Lees meer

Bradley Allers nieuwe contactpersoon voor regio Brabant en Limburg

Er heeft een personele wijziging plaatsgevonden binnen ons team. Dat betekent dat een deel van onze klanten vanaf nu een nieuwe contactpersoon heeft bij DYKA.Lees meer
Meer nieuws